Yarin sabah gidip ogrenicem bi tanesi negatif diye dusundugumden umursamiyorumGenellikle sağlık ocağında yapılan testler doktor sistemine düşse bile doktor giripte o sonuca bakmayinca e nabiza yansimiyo arayamiyo musun sağlık ocagini
İnşallah sevinen oluruzBakalım nasıl bir haber canım hep beraber üzülecekmiyiz sevinecekmiyiz
E devlet derken e nabizdan bakılıyor ona bakıyorsun değil miGecmiyo valla H Hatice0674 saglikocagindan ogrenicem sanirim sabah e devletten cikmiyo
İnşallah canım ama aşıla gününü saymayın diyor bazıları onu saymazsak daha 9.günİnşallah sevinen oluruz
Bakiyorum ama gorunmuyo yarin sabah saglik ocagina gidicemE devlet derken e nabizdan bakılıyor ona bakıyorsun değil mi
Selam,ejce merhaba. Bu ödeme ile alakalı sorun vardı. Rapor sonrası 3te 2sini karşıladı karşıladı devlet. Ben 250 tl ücret ödedim eczaneye. Emekli sandığına bağlıyım. Umarım faydası olmuştur.
6 kutu 75lik fostimon iğne ve 1 adet 250lik ovitrelle iğne kullandim. Kanul aldırmadılar. Hastanede kendileri kullandı sarf malzemeyi. Hastaneye işlem için 110 tl gibi bi ücret ödedim galiba. Yani 250+110 tl harici başka ücret ödemedim işlem için.Selam,
Bilgi için çok teşekkür ederim
Kanül ve ilaçlar ile 500 TL civarına geldi doğru mu anlıyorum.
İğne mi kullanmıştınız acaba?
En azından o netlessin de boşuna fitil falan kullanma bian önce hastalan da yeniden deneyelim umudumuz artsın inşallahYarin sabah gidip ogrenicem bi tanesi negatif diye dusundugumden umursamiyorum
Çok uygunmuş benim ilaçlar dahil 2900 nerdeyse 3 bini buldu asilama6 kutu 75lik fostimon iğne ve 1 adet 250lik ovitrelle iğne kullandim. Kanul aldırmadılar. Hastanede kendileri kullandı sarf malzemeyi. Hastaneye işlem için 110 tl gibi bi ücret ödedim galiba. Yani 250+110 tl harici başka ücret ödemedim işlem için.
Ben de en az bin olur diye düşünmüştüm devlette ama şaşırtıcı bir şekilde uyguna geldi.Çok uygunmuş benim ilaçlar dahil 2900 nerdeyse 3 bini buldu asilama
Bilgiler için çok teşekkür ederim6 kutu 75lik fostimon iğne ve 1 adet 250lik ovitrelle iğne kullandim. Kanul aldırmadılar. Hastanede kendileri kullandı sarf malzemeyi. Hastaneye işlem için 110 tl gibi bi ücret ödedim galiba. Yani 250+110 tl harici başka ücret ödemedim işlem için.
AynenEn azından o netlessin de boşuna fitil falan kullanma bian önce hastalan da yeniden deneyelim umudumuz artsın inşallah
Benimde ozelde oldugundan ilaclar mayene falan 4000 i buldu sanirimÇok uygunmuş benim ilaçlar dahil 2900 nerdeyse 3 bini buldu asilama
İlaçlar çok pahalli insanı çok yipratiyo bir hafta içinde iki kutu gonal f aldım 1500 TL verdim keşke rapor için bazı şartları hafifletseler de herkes yararlansaBenimde ozelde oldugundan ilaclar mayene falan 4000 i buldu sanirim
İlaçlar çok pahalli insanı çok yipratiyo bir hafta içinde iki kutu gonal f aldım 1500 TL verdim keşke rapor için bazı şartları hafifletseler de herkes yararlansa
Üzülme canım derdi veren rabbim dermanını da verir inşallah uzulsekte elden bişey gelmiyo malesef
Rapor şartları aşılama için ne ben de hiç bilmiyorum. Allah fazla bunaltmadan emanetiyle taçlandirsin inşallah bu emekleri. Hepimiz icin hayırlısı inşallahİlaçlar çok pahalli insanı çok yipratiyo bir hafta içinde iki kutu gonal f aldım 1500 TL verdim keşke rapor için bazı şartları hafifletseler de herkes yararlansa
Amin inşallah bi tanesiRapor şartları aşılama için ne ben de hiç bilmiyorum. Allah fazla bunaltmadan emanetiyle taçlandirsin inşallah bu emekleri. Hepimiz icin hayırlısı inşallah
Valla şartlarını bilmiyorum ama ben özelden yaptırdım aşılamamı yaşım 29 bir buçuk yıllık evliyim ve doktorum hemşireye direk rapor yaz dedi 3 kutu gonal f bir ovitrwlle ye bin küsür verdik . Eczaneler çok problemli kimse raporlulara vermek istemiyor sanırım zarar ediyorlarmış bu süreçte ve bildiğim kadarıyla ilaca bu haftalar da baya yüklü bir zam gelecekmiş yani Allah gerçekten ihtiyacı olanın yardımcısı olsunRapor şartları aşılama için ne ben de hiç bilmiyorum. Allah fazla bunaltmadan emanetiyle taçlandirsin inşallah bu emekleri. Hepimiz icin hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?