- 13 Mart 2021
- 295
- 172
- 23
Kizlar size Umut olur belki bende ilk bebeklerim tedavi ile olmustu 10 yil sonra ikizlerim oldu tup bebek tedavisi ile sonra kendiliginden gebe kaldim suan beklemedeyim 29 haftalik gebeyim insallah sizede umut olur6 kutu 75lik fostimon iğne ve 1 adet 250lik ovitrelle iğne kullandim. Kanul aldırmadılar. Hastanede kendileri kullandı sarf malzemeyi. Hastaneye işlem için 110 tl gibi bi ücret ödedim galiba. Yani 250+110 tl harici başka ücret ödemedim işlem için.
Evet parayı önden almak isteyen veya seni yarı yolda bırakıp ilaçlarını tamamlamayan eczeneler oluyormus. Ben tanıdık bir eczaneye durumu anlattım. Kalan ilaç farkını ödersin hallederiz demisti. Ancak benim kullandığım ilacın kutusu 100 tl. O yüzden de çok pahalı tutmadı muhtemelen. Gerçi aşılama tutmaz ve devam etmek durumunda kalırsam yardımcı olmayı kabul eder mi bilememValla şartlarını bilmiyorum ama ben özelden yaptırdım aşılamamı yaşım 29 bir buçuk yıllık evliyim ve doktorum hemşireye direk rapor yaz dedi 3 kutu gonal f bir ovitrwlle ye bin küsür verdik . Eczaneler çok problemli kimse raporlulara vermek istemiyor sanırım zarar ediyorlarmış bu süreçte ve bildiğim kadarıyla ilaca bu haftalar da baya yüklü bir zam gelecekmiş yani Allah gerçekten ihtiyacı olanın yardımcısı olsun
İnşallah biz de güzel haber alırız. Siz de sağ sağlık kucağınıza alın insallahKizlar size Umut olur belki bende ilk bebeklerim tedavi ile olmustu 10 yil sonra ikizlerim oldu tup bebek tedavisi ile sonra kendiliginden gebe kaldim suan beklemedeyim 29 haftalik gebeyim insallah sizede umut olur
Cnm progestan da klomen gibi ise eğer reçetesiz 20 TL demişlerdi oda öyle birşeyde direk al başka şehirdeki aile hekimi sana bkmayabilirKızlar başka şehire geldim progestan ilacım cuma gününe yetecek kadar almışım yanıma, aile sağlığı merkezi bana yazar mi acaba ?
Ayyy masallah rabbim demekki hayırlı zaman bekliyormuş ki tedavilerden snra melek göndermiş size müjde vermiş rabbim saglikla kucaginiza almayı nasip etsin bizleride dualarınızda unutmayınKizlar size Umut olur belki bende ilk bebeklerim tedavi ile olmustu 10 yil sonra ikizlerim oldu tup bebek tedavisi ile sonra kendiliginden gebe kaldim suan beklemedeyim 29 haftalik gebeyim insallah sizede umut olur
Amin rabbim yardımcımız olsun inşallahRapor şartları aşılama için ne ben de hiç bilmiyorum. Allah fazla bunaltmadan emanetiyle taçlandirsin inşallah bu emekleri. Hepimiz icin hayırlısı inşallah
Arzu2628 cnm senden çok bn sabırsızlanıyorum var mı bı haber
Misafirlere bakıyorlar başka şehir olunca da ondan dedimCnm progestan da klomen gibi ise eğer reçetesiz 20 TL demişlerdi oda öyle birşeyde direk al başka şehirdeki aile hekimi sana bkmayabilir
Ne guzel Rabbim kurtarsin saglikla sihhatle gelsin inşallahKizlar size Umut olur belki bende ilk bebeklerim tedavi ile olmustu 10 yil sonra ikizlerim oldu tup bebek tedavisi ile sonra kendiliginden gebe kaldim suan beklemedeyim 29 haftalik gebeyim insallah sizede umut olur
Gebelik yok yani
Biraktim fitil gecikme yapabiliyomus kesin ogrenmis oldukGebelik yok yaniprogestani bırak o halde canım
Ben de 14. Güne kadar adet olmazsam 14. Gün bırakırımBiraktim fitil gecikme yapabiliyomus kesin ogrenmis olduk
Hayirlisi olsun inşallah bi tanesi insallah olumlu sonuclanirda devam edersinBen de 14. Güne kadar adet olmazsam 14. Gün bırakırım
Hee o zmn sen yazdır canımMisafirlere bakıyorlar başka şehir olunca da ondan dedim
Progestan hapı 75 TL bu arada canim
Hayırlısı olsun canım inşallah bian önce gelir kanaman da tekrar yeni süreç başlar rabbim bu hayırlı ayda güzel sonuclar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?