Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi hayırlısı biz daha yumurta takibiyle devam rabbim bu ay yüzünü güldürsün inşallah Şubat ayı şanslı gelsin
Amin inşallah hepimize Şubat ayı bu mübarek aylar şans getirsin kucağımızı doldursun Hayırlısıyla

13.gün bugün canım negatif malesef ama ne olur ne olmaz diye yarın kan vericem kısmetse özelde

Sorun neydi acaba paylaşmak isterseniz?
İlk aşılama mıydı
Paylaşırım tabiki canım.. Yumurtlama tembelliğim var benim 7 kez klomen tedavisi gördüm ama not al değerlendirdik hep olmadı.. İşte bu ay gonal f kullandım 2 yumurtam gelişti 3.yumurtada vardı arkadan gelen aşılama yaptırdık ilk aşılamaydı olması malesef ama adet olana kadar umut vardır diyorum yarın kan vericem kısmetse

Peki doğal çatlama oluyor muydu?

Peki doğal çatlama oluyor muydu?
Olmuştu canım çoğu kez doğal çatlama oldu zaten..çatlamadığı için değil garantiye almak için çatlatma iğnesi verdi 2 kez

Ben test yapmadım hala. Yarın kan vereyim diyorum. Elimde sadece gebelik testi var onda da muhtemelen bir şey varsa da çıkmaz diye yapmadım. Adet günüm yarın. Bakalim hayırlısı ama gerildim. Negatife hazırım ama pozitifte çıksın istiyorum. Karışığım

İşinize karışmak gibi olmasın ama test yapın derim, ben asla test yapmadım bu zamana kadar bu ay aşılama tedavim var ve sanırım test yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…