Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah topluca pozitiflerin havada uçtuğu bı ay olsun Şubat hepimize uğurlu olsun inşallah 🥰
Bende başladım 2. aşılamaya kızlar 7 şubatta aşılamam var bu sefer doktor aşılama sonrası progestan ve estrofem yazdı onları kullancam Allahın izniyle şubat ayı hepimize uğurlu gelir inşallah 🙏🏼 haberini almayanlarda inşallah pozitif sonucla umut olurlar :anneadayı:

Bende başladım 2. aşılamaya kızlar 7 şubatta aşılamam var bu sefer doktor aşılama sonrası progestan ve estrofem yazdı onları kullancam Allahın izniyle şubat ayı hepimize uğurlu gelir inşallah 🙏🏼 haberini almayanlarda inşallah pozitif sonucla umut olurlar :anneadayı:
Hadi hayırlısı biz daha yumurta takibiyle devam rabbim bu ay yüzünü güldürsün inşallah Şubat ayı şanslı gelsin 🤲🤲

Herkese günaydın. Vakit varken rahatlık vardı. Şimdi 1 2 güne belli olacak negatif hüsranı görmekte ne bileyim. Başlarken olmaz zaten diye başlamıştım. Şimdi olsa keşke modundayim. Sabah test yapmadım. Valla çatladım. Ne negatife ne pozitife hazirim🥲🥲🥲

Herkese günaydın. Vakit varken rahatlık vardı. Şimdi 1 2 güne belli olacak negatif hüsranı görmekte ne bileyim. Başlarken olmaz zaten diye başlamıştım. Şimdi olsa keşke modundayim. Sabah test yapmadım. Valla çatladım. Ne negatife ne pozitife hazirim🥲🥲🥲
Günaydın, ben yaptım test negatiffff malesef olsa çıkardı bu güne kesin.😐 Bu yüzden progestan ilacımi da kestim Dr ptesi kan ver bırak demisti ama lüzumu yok o zamani beklemenin.

M MaviMervis2690 😔hayirlisi olsun diycek bisey yok Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin inşallah P pinguuu hersey nasip kismet vardir yaradanin bi bildigi ne tedaviler gorup olmayanlar sonrasinda kendiligindende olabiliyo vakti vardir belki :dua:

Progeston u bırakayım mı bilmiyorum ama bana 15 gün kullan dedi daha üç günü var aşılamadan sonraki gün başlatmıştı

Bu arada benim kaset testti ama çıkanların da hep kasetten çıkmış gitti bu ayda velhasıl

Progeston u bırakayım mı bilmiyorum ama bana 15 gün kullan dedi daha üç günü var aşılamadan sonraki gün başlatmıştı
Ona bakarsan ben hiç progesteron kullanmadim aşılamadan beri. Yani ne kadar etkili hiç fikrim yok. Kalbinin sesini dinle. Ben de kanamazsam pazartesi kan testi veririm artık.

Back
X