Benimki çipli oldu ama tutmadı normalinden hiç bir farkı yok sadece spermlerin en hızlı olanlarını seçiyorlarÇipli aşılama olan var mı kızlar?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki çipli oldu ama tutmadı normalinden hiç bir farkı yok sadece spermlerin en hızlı olanlarını seçiyorlarÇipli aşılama olan var mı kızlar?
Bende başladım 2. aşılamaya kızlar 7 şubatta aşılamam var bu sefer doktor aşılama sonrası progestan ve estrofem yazdı onları kullancam Allahın izniyle şubat ayı hepimize uğurlu gelir inşallahİnşallah topluca pozitiflerin havada uçtuğu bı ay olsun Şubat hepimize uğurlu olsun inşallah![]()
Rabbim vericek o duygudan annelikten bizi mahrum etmicek ama en doğru zamanı bekliyo bizede sabretmek dusuyoAmin umarım öyle olur. Yani sizin sayenizde ben dahi umut doldum mucizemi bekliyorum![]()
Hadi hayırlısı biz daha yumurta takibiyle devam rabbim bu ay yüzünü güldürsün inşallah Şubat ayı şanslı gelsinBende başladım 2. aşılamaya kızlar 7 şubatta aşılamam var bu sefer doktor aşılama sonrası progestan ve estrofem yazdı onları kullancam Allahın izniyle şubat ayı hepimize uğurlu gelir inşallahhaberini almayanlarda inşallah pozitif sonucla umut olurlar
![]()
Günaydın, ben yaptım test negatiffff malesef olsa çıkardı bu güne kesin.Herkese günaydın. Vakit varken rahatlık vardı. Şimdi 1 2 güne belli olacak negatif hüsranı görmekte ne bileyim. Başlarken olmaz zaten diye başlamıştım. Şimdi olsa keşke modundayim. Sabah test yapmadım. Valla çatladım. Ne negatife ne pozitife hazirim![]()
Günaydın, ben yaptım test negatiffff malesef olsa çıkardı bu güne kesin.Bu yüzden progestan ilacımi da kestim Dr ptesi kan ver bırak demisti ama lüzumu yok o zamani beklemenin.
Ona bakarsan ben hiç progesteron kullanmadim aşılamadan beri. Yani ne kadar etkili hiç fikrim yok. Kalbinin sesini dinle. Ben de kanamazsam pazartesi kan testi veririm artık.Progeston u bırakayım mı bilmiyorum ama bana 15 gün kullan dedi daha üç günü var aşılamadan sonraki gün başlatmıştı
Offf benimdeGünaydın, ben yaptım test negatiffff malesef olsa çıkardı bu güne kesin.Bu yüzden progestan ilacımi da kestim Dr ptesi kan ver bırak demisti ama lüzumu yok o zamani beklemenin.
İnşallah seninki tutar tek tesellimiz sen kaldınŞu mesajlardan sonra kendimi son mohikan gibi hissediyorum. Allahim pozitif yakalayanimiz olmadı resmen![]()
ben bıraktım olsa çıkardı Çünkü testteProgeston u bırakayım mı bilmiyorum ama bana 15 gün kullan dedi daha üç günü var aşılamadan sonraki gün başlatmıştı