- 22 Şubat 2021
- 455
- 162
- 53
- 41
Amin inşallah beklemek insani fena yapiyo vallaAnladım. Ağrıdan ölüyorum. Kendimi piyangodan çeyrek bilet almış gibi hissediyorum. Acaba ne çıkacakhepimiz için hayırlı olan olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah beklemek insani fena yapiyo vallaAnladım. Ağrıdan ölüyorum. Kendimi piyangodan çeyrek bilet almış gibi hissediyorum. Acaba ne çıkacakhepimiz için hayırlı olan olsun inşallah
Gerçi ben bomboş hissediyorum. Sadece çalıştığım ve aşırı sorun yaşadığım için bir an önce olsa bitse istiyorum. Sonucu da hayırlı olan neyse o olsunAmin inşallah beklemek insani fena yapiyo valla
Gerçi ben bomboş hissediyorum. Sadece çalıştığım ve aşırı sorun yaşadığım için bir an önce olsa bitse istiyorum. Sonucu da hayırlı olan neyse o olsungizli kuytu iş çeviriyor moddayim. Herkes bakıyor bu napiyor diye
![]()
Evet. İlk aşılama tecrubem olacak
Aynen bende de aynı durum var ama ailemin haberi yok. İş yerinden ablalar ne oluyor neyin var. Niye gelmedin. Niye gittin.. son 1 haftada o kadar kıvırdım ki hayırlısı ile işlemi yapıp mental olarak huzur bulmak istiyorumhep gizliyoruz banada annem bakiyo nasil yuruyosun diye karnim agriyo diyorum
![]()
Inşallah hayirlisiyla sonuclansakAynen bende de aynı durum var ama ailemin haberi yok. İş yerinden ablalar ne oluyor neyin var. Niye gelmedin. Niye gittin.. son 1 haftada o kadar kıvırdım ki hayırlısı ile işlemi yapıp mental olarak huzur bulmak istiyorum![]()
Hayırlı olan olsun tabi ama ben de biraz işler karışık. Tüplerim açık ama geçiş problemi var biraz. Biraz prosedür gibi ilerliyor bana kalırsa. O yüzden her türlü sonuca hazırımInşallah hayirlisiyla sonuclansak![]()
Rabbim ol derse olur Allah buyuktur zamaniysa verir herseyde vardir bi hayir umidini yitirme bende bazen yitiriyorum ama sonra yine bi heyecan oluyo o yuzden hayirlisi Rabbim emeklerimizi karsiliksiz koymasinHayırlı olan olsun tabi ama ben de biraz işler karışık. Tüplerim açık ama geçiş problemi var biraz. Biraz prosedür gibi ilerliyor bana kalırsa. O yüzden her türlü sonuca hazırım
insallah herkesin emeklerinin bir karşılığı olur. Insallah guzel haber verenler cok olur bu başlıkta![]()
Ne biliyim strese girdim beklemek yordu heralde bide ilaclar aşırı gerginlik yapti bana ondan heralde insallah hepimiz hayirli haberleri alirizNeden stres yapıyorsun akışına bırak bence kendini yıpratma bu ay olmazsa diğer ay olur inşallah üç gün daha bekle test yap bakalım bı inşallah hayırlı haber verirsin bize
İnşallah. Ben de öyle düşünüyorum. Bana bir mucize lazim ve onu verecek olanın da gücü her şeye yeter. Dilerse olur. Bakalim kısmet. Birlikte sonucu bekleyelim inşallahRabbim ol derse olur Allah buyuktur zamaniysa verir herseyde vardir bi hayir umidini yitirme bende bazen yitiriyorum ama sonra yine bi heyecan oluyo o yuzden hayirlisi Rabbim emeklerimizi karsiliksiz koymasin![]()
Evet beklemek gün saymak zor vakit gecmiyo ama bı şekilde kendine uğraş bulup kendini yıpratmadan üstesinden gelmen lazm rabbim emeğimizin cabamizin karşılığını vericek inşallahNe biliyim strese girdim beklemek yordu heralde bide ilaclar aşırı gerginlik yapti bana ondan heralde insallah hepimiz hayirli haberleri aliriz![]()
Benim de ilk ve ptesi süreci beraber takip edelimAnladım. Ağrıdan ölüyorum. Kendimi piyangodan çeyrek bilet almış gibi hissediyorum. Acaba ne çıkacakhepimiz için hayırlı olan olsun inşallah
İnşallah. Bakalim neler olacakBenim de ilk ve ptesi süreci beraber takip edelim![]()
Benim stabile döndü bugün sancım olmadı hiç ama vücudum yüzüm küçük küçük sivilceyle doldu heryerim pütür pütür sivilce normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama ya kullandığım hap yada çatlatma iğnesinden dolayı olmadım galibaNe yapiyosunuz kizlar durumlar ne benim gogusler devam sislikaz agrim var olcakmi olmiycakmi tuttumu tutmadimi patliycam
Benimde yüzümde küçük sivilceler cikti isilik gibi bide sabah kalktığımda koyu bi akıntı geldi ama sonra bi daha gelmedi adet gunume de daha 4 gün var bilemedimNe yapiyosunuz kizlar durumlar ne benim gogusler devam sislikaz agrim var olcakmi olmiycakmi tuttumu tutmadimi patliycam
Benimde yüzümde küçük sivilceler cikti isilik gibi bide sabah kalktığımda koyu bi akıntı geldi ama sonra bi daha gelmedi adet gunume de daha 4 gün var bilemedimBide kasıklarıma arada iğne batması oluyo ama adet sancısı gibi değil
Ayyy inşallah rabbim hepimize o güzel haberi almayı nasip etsinBelki yerlesti igneninde etkisi gecti moralini yuksek tut ikimizinde 1 gun arayla sevinelim sevindirelim allahin izniyle![]()