- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 53
- 29
Bekle bakalım hayırlısı olsun inşallahYok 7. Gün yapmistim daha almadım o da ilacin etkisi gecti mi diye bakmak İcin gecmisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekle bakalım hayırlısı olsun inşallahYok 7. Gün yapmistim daha almadım o da ilacin etkisi gecti mi diye bakmak İcin gecmisti
Yaaa çok soguk hava zaten bende geçen gün eşime dedim az dışarı çıkalım diye o da bana bir sürü bahaneler saydı erkek milleti işte takmaEşime karda yürümeye çıkalım az dedim birsuru bahane buldu utanmasam hüngür hüngür aglicam şimdi
Hadi hayırlısı olsun bakalımBen de biraz önce catlatma ignemi vurdum. Pazartesi olsa da işlem yapılsa diye beklemedeyim. İnşallah sizlerin güzel haberlerini alırız![]()
Şuan düşündüğüm şey şu karakter umarım fazla acıtmaz
İnşallahHadi hayırlısı olsun bakalım![]()
Hiç bisey hissetmiyorsun merak etme muayeneden bile daha kolay oluyorŞuan düşündüğüm şey şu karakter umarım fazla acıtmaz![]()
Yaaa çok soguk hava zaten bende geçen gün eşime dedim az dışarı çıkalım diye o da bana bir sürü bahaneler saydı erkek milleti işte takma
Şu süreçte kimseyi takmamaya çalışmak gerek. Y kromozomunda empati eksik bir nebze. Bosver...Eşime karda yürümeye çıkalım az dedim birsuru bahane buldu utanmasam hüngür hüngür aglicam şimdi
Umarım öyle olur. Daha önce içimde spekulum kırılmıştı. Ondan biraz korkuyorum ya kasarsam diye. Bir de sıkışık olacaksın dediler nasıl olacak bilemedimHiç bisey hissetmiyorsun merak etme muayeneden bile daha kolay oluyor![]()
İnşallah güzel geçer canım hoşgeldin aramızaBen de biraz önce catlatma ignemi vurdum. Pazartesi olsa da işlem yapılsa diye beklemedeyim. İnşallah sizlerin güzel haberlerini alırız![]()
Ayyy adette olmadım ya akşam oturdum ağladım sanki ciddn bişey olmuş gibiYaaa çok soguk hava zaten bende geçen gün eşime dedim az dışarı çıkalım diye o da bana bir sürü bahaneler saydı erkek milleti işte takma
Adet olmam gerekiyordu olmadım ya onun stresi var galiba bende bide aşırı duygusal hissettim akşam kendimiŞu süreçte kimseyi takmamaya çalışmak gerek. Y kromozomunda empati eksik bir nebze. Bosver...
Merviş bende pazartesi aşılama olacağım aynıyız hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımBenim bir yumurtam 19.5 mm olmuş bugün. yarin çatlatma iğnesi ptesi aşılama olacagim![]()
Amin. Ben fostimon kullandim. 75le başladım 5 gün tam 2 gün yarım doz kullandim. 1 tane var ama geriden gelen de vardı. Gerçi kader ne olursa artıkHayırlısı ile olsun bitsin i ş Allah stres yapmayalım kızlarevet kişiymişiz hadi bakalım.. Tedavi nasıldı kaç yumurtan var canım