Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Şuan bile zor duruyorum 😂 sabah ilk idrarla yapıyım diye bekliyorum 😂 ben 14 iğne 16 aşılama oldum olsun negatifte çıksa kanı yine vericem . Evet seninle belirtilerimiz eşit gibi gitti bakalım hayırlısı
Hayirlisi olur inşallah duramiyosun farkindayim ne diyim neticeyi yazarsin ama erken bak 3 guncuk bari bekle ya

Var canım sersemlik yapıyor ve inanki göz kapaklarım düşüyor sanki.. Birde baş dönmesi bakalım yarın işte napıcam nasıl dayanıcam
Merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum🙈 ben de progestan kullanıyorum fitil olarak bir iki gün kabızlık yaşadım bide göğüs hassiyetim var. Ama şişkinlik yok sadece göğüs uçlarım bide çevresi dokununca sızlıyor. Progestandan sanırım bu belirtiler olan var mı

Merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum🙈 ben de progestan kullanıyorum fitil olarak bir iki gün kabızlık yaşadım bide göğüs hassiyetim var. Ama şişkinlik yok sadece göğüs uçlarım bide çevresi dokununca sızlıyor. Progestandan sanırım bu belirtiler olan var mı
Canım aşılamayı ne zaman yaptırdın? Gebelik belirtilerine benziyor.

Bende kullandım fitil olarak kullanıldığında hic bir yan etkisi olmuyor hap olarak kullanıldığında sersem gibi yapıyor
Ben de fitil olarak kullanıyorum da öyle sersemlik uyku hali olmadı hiç yan etki olmayınca sizlere sormak istedim😄

Canım aşılamayı ne zaman yaptırdın? Gebelik belirtilerine benziyor.
19. Ocakta oldu 1 hafta oldu. Göğüs hassiyetim 2 gündür var. Gebelik için erken değil mi bilemedim. Yan etkilerinde de yaziyo göğüs hassiyeti. Bide şişlik yok sadece sizliyo çok. Pek umudum yok ama biliyorum. İlk aşılamam

19. Ocakta oldu 1 hafta oldu. Göğüs hassiyetim 2 gündür var. Gebelik için erken değil mi bilemedim. Yan etkilerinde de yaziyo göğüs hassiyeti. Bide şişlik yok sadece sizliyo çok. Pek umudum yok ama biliyorum. İlk aşılamam
Aynı gün aşılama olmuşuz :) ben progestron kullanmadığım halde ilk günden beri belirtilerim var. Kasık bel ağrısı, uyku hali mevcut. Psikolojik mi vücudumu çok mu dinliyorum bilmiyorum. İnşalalh güzel haberler alırız.

Aynı gün aşılama olmuşuz :) ben progestron kullanmadığım halde ilk günden beri belirtilerim var. Kasık bel ağrısı, uyku hali mevcut. Psikolojik mi vücudumu çok mu dinliyorum bilmiyorum. İnşalalh güzel haberler alırız.
İnşallah 1 seneyi geçti bir kere doğal hamile kalmıştım kalbi durdu kürtaj oldum. Sonra bir daha nasip olmadı. Ben de piskolojik diye düşünüyorum hep. Progestan da yan etki yapıyor dediler. İyice umudum kalmadı. Kasik ağrisi arada oluyo sızlıyor. Allah yüzümüze baksın inşallah 🤲 hayırlı haberler canım

İnşallah 1 seneyi geçti bir kere doğal hamile kalmıştım kalbi durdu kürtaj oldum. Sonra bir daha nasip olmadı. Ben de piskolojik diye düşünüyorum hep. Progestan da yan etki yapıyor dediler. İyice umudum kalmadı. Kasik ağrisi arada oluyo sızlıyor. Allah yüzümüze baksın inşallah 🤲 hayırlı haberler canıümit
Güzel haberleri almak nasip olsun inşallah. Haftaya bugün belli olucak bakalım

IMG_20220126_072410.webp

Flaşla belli oluyo incecik bı çizgi çıktı testi aticaktim herkes flasla bakiyoda goruyo bide flasla bakiyim ddm göründü
IMG_20220126_072410.webp

Ben yeni başladım canım henüz bu belirtiler yok

Back
X