- 22 Şubat 2021
- 455
- 162
- 53
- 41
Günaydın ya uzuldum herserde vardir bi hayir ne diyimGünaydın kızlar ben adet oldum malesef bugün sabah kanamam oldu bu ayda tutmadı yani artık tüp bebek denicem heralde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ya uzuldum herserde vardir bi hayir ne diyimGünaydın kızlar ben adet oldum malesef bugün sabah kanamam oldu bu ayda tutmadı yani artık tüp bebek denicem heralde![]()
Öyle hersey de hayır vardır inşallah sizler iyi haberlerinizi yazarsınız burayaGünaydın ya uzuldum herserde vardir bi hayir ne diyim![]()
Kısmet bide Allah ol derse oluyor bende ve eşimde hic bir sey yok butun testlerimizin hepsi cok normal sperm sayisi cok normal tüplerim açık rahmimde hiç bisey yok ama olmuyor demekki daha zamanı var hayırlısı olanı versin Allahım herkese nasip etsin inşallahBen sürekli yatmanın bir etkisi olacağına inanmıyorum öyle olsa hep yatıp dinlenenler in tutardı, birçok faktör var tutması için yumurta tuplerle tutulup içine almalı, yumurta kaliteli olmalı, spermle karşılayıp dollenmeli ve en son rahme yerlesebilmeli bunlardan biri yolunda gitmeyince olmuyor malesef
normal hayat temponuza devam edin diyor doktorlar![]()
Allah inşallah bir dahaki denemende sana güzel haber nasip ederGünaydın kızlar ben adet oldum malesef bugün sabah kanamam oldu bu ayda tutmadı yani artık tüp bebek denicem heralde![]()
Amin inşallah sizinde sonuçlarınızı takip ediyorum Allahın izniyle güzel haberleri sizden duyalımAllah inşallah bir dahaki denemende sana güzel haber nasip eder![]()
Hayırlısı canım bu ay nasip değilmiş demekki özelde mi yaptiriyorsu asilama.ve tüp bebeğiGünaydın kızlar ben adet oldum malesef bugün sabah kanamam oldu bu ayda tutmadı yani artık tüp bebek denicem heralde![]()
Evet özelde yaptırdım aşılamayı medipol de.. tüp bebek için bi doktor önerdiler memorial da yarın onunla görüşmeye gidicem bakalım hayirlisi inşallahHayırlısı canım bu ay nasip değilmiş demekki özelde mi yaptiriyorsu asilama.ve tüp bebeği
Rahim ağzından gelmiş olabilir. Katater sokuldu ya. Bende hemen geldi. Belki sende ilk içinde kaldı sonra geldi. Bence takılma. Stres yapmaKızlar Selam dün aşılamam oldu herhangi Bi akıntım kanamam vs yoktu ama bugün peçeteye gelen çok çok az miktarda kahverengi Bi akıntı oldu tecrübesi olan var mı riskli mi sizce
Devlet hastanesi 5 tane aşılama yapıyor ve çok bı ücret ödemiyorsunuz ve ilk aşılamaya göre ikinci de tutma oranı yukseliyormus evet oran yüksek tüp bebekte ama bence aşılamayı bidaha mi denesenizEvet özelde yaptırdım aşılamayı medipol de.. tüp bebek için bi doktor önerdiler memorial da yarın onunla görüşmeye gidicem bakalım hayirlisi inşallahBelki bu şekilde olur hem tutma oranı daha yüksek
Olabilir canım doktorlar normal diyo zaten ama benimki böyle kahverengi akıntı gibi peçete geldi çok bi de çamaşırımda 1-2 nokta.. Senin nasıl oldu şimdi yok ama dimiRahim ağzından gelmiş olabilir. Katater sokuldu ya. Bende hemen geldi. Belki sende ilk içinde kaldı sonra geldi. Bence takılma. Stres yapma![]()
Bi prosedürü var mı devlet hastanesine hiç gitmedim ne yapmam gerekiyor H Hatice0674 sen devlet hastanesinde mi yaptırdınDevlet hastanesi 5 tane aşılama yapıyor ve çok bı ücret ödemiyorsunuz ve ilk aşılamaya göre ikinci de tutma oranı yukseliyormus evet oran yüksek tüp bebekte ama bence aşılamayı bidaha mi deneseniz
Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin inşallahKısmet bide Allah ol derse oluyor bende ve eşimde hic bir sey yok butun testlerimizin hepsi cok normal sperm sayisi cok normal tüplerim açık rahmimde hiç bisey yok ama olmuyor demekki daha zamanı var hayırlısı olanı versin Allahım herkese nasip etsin inşallah![]()
Asilama gunu gelen kan rahime katateri soktugunda zedelemis olabilir biraz ondandir korkulcak bisey yok devamli gelirse tehlikeliOlabilir canım doktorlar normal diyo zaten ama benimki böyle kahverengi akıntı gibi peçete geldi çok bi de çamaşırımda 1-2 nokta.. Senin nasıl oldu şimdi yok ama dimi
Aşılamam dündü benim bugün geldi canımAsilama gunu gelen kan rahime katateri soktugunda zedelemis olabilir biraz ondandir korkulcak bisey yok devamli gelirse tehlikeli
Evet ben Ankara da Zübeyde hanim kadın doğum Hastanesi'ne gidiyorum. En başka infertilite bolumune gidiyorsunuz sizden adetin 3. Günü ve 21. Günü kan testleri yapiliyo hormon testleri daha snra rahim filmi isteniyo e tabi erkekten sperm sonuçlara göre yol çiziyorlar mesela benim herşey normal aşılama yapalım bide öyle deneyelim dediler ilk ay gittim klomen kullandım işe yaramadı yumurta büyümedi ikinci ay yine klomen kullandım yine büyümedi bu ayda tekrar klomen kullandım tanı günde 3 kere ve bı tane 19 mm yumurtam vardı ve aşılama yapıldı çatlatma iğnesi ve aşılama ücreti 300 TL ödedim benim evlilik yılım tutmadığı için devlet karşılamiyo ama şartlar tutarsa devlet rapor da cikartiyo ilaçların fiyatı daha uyguna geliyo ve aşılama ücreti 150 tlyide almıyorlar 5 tane aşılama hakkın var 3 u hap kullanarak 2 de iğne kullanarak 5 ide olumsuz olursa tüp bebeğe yonlendiriyoBi prosedürü var mı devlet hastanesine hiç gitmedim ne yapmam gerekiyor H Hatice0674 sen devlet hastanesinde mi yaptırdın
Bende özele gidip direk tüp bebek yaptircaktim ama tahlilleri devlette yaptiriyim ondan snra özele gidiyim ddm tahliller rahim filmi falan çekildi özele gittim sonuçları gösterdim devletle aynı şeyleri söyledi sadece aşılama zaman kaybı gelirsen direk tüp bebek yaparız dedi ama madem devlet aşılama yapalım dedi orda bı dene zaman kaybı olarak görmezsen dediler banada mantıklı geldi çünkü tüp bebek maliyeti biraz fazla son çare özele gidicem ddm ve devlette devam ediyorumEvet ben Ankara da Zübeyde hanim kadın doğum Hastanesi'ne gidiyorum. En başka infertilite bolumune gidiyorsunuz sizden adetin 3. Günü ve 21. Günü kan testleri yapiliyo hormon testleri daha snra rahim filmi isteniyo e tabi erkekten sperm sonuçlara göre yol çiziyorlar mesela benim herşey normal aşılama yapalım bide öyle deneyelim dediler ilk ay gittim klomen kullandım işe yaramadı yumurta büyümedi ikinci ay yine klomen kullandım yine büyümedi bu ayda tekrar klomen kullandım tanı günde 3 kere ve bı tane 19 mm yumurtam vardı ve aşılama yapıldı çatlatma iğnesi ve aşılama ücreti 300 TL ödedim benim evlilik yılım tutmadığı için devlet karşılamiyo ama şartlar tutarsa devlet rapor da cikartiyo ilaçların fiyatı daha uyguna geliyo ve aşılama ücreti 150 tlyide almıyorlar 5 tane aşılama hakkın var 3 u hap kullanarak 2 de iğne kullanarak 5 ide olumsuz olursa tüp bebeğe yonlendiriyo
İstanbul’da devlet hastaneleri aşırı yoğun ve pandemiden dolayı birazda korkuyorum aslında benimde evlilik tarihim tutmuyo devlet raporuna ama 35 yaşındayım doktorumda zaman kaybetme 1-2 sene sonra yumurtalıklar daha cok tembelleşirse tüp bebekde zor olur dedi ondan zaman kaybetmek istemiyorum bi kaç hastaneyle görüşüp fiyat alicam sonrasinda ona gore karar vericem bide cok stresli zamanlar biliyosunuz beklemek ilaclar ayri yıpratıyor cok stres yapıyorum bu ay zaten biraz dinlenicem önümüzdeki ay tekrar devam ederim kac gun var senin sonucunaBende özele gidip direk tüp bebek yaptircaktim ama tahlilleri devlette yaptiriyim ondan snra özele gidiyim ddm tahliller rahim filmi falan çekildi özele gittim sonuçları gösterdim devletle aynı şeyleri söyledi sadece aşılama zaman kaybı gelirsen direk tüp bebek yaparız dedi ama madem devlet aşılama yapalım dedi orda bı dene zaman kaybı olarak görmezsen dediler banada mantıklı geldi çünkü tüp bebek maliyeti biraz fazla son çare özele gidicem ddm ve devlette devam ediyorum