Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bende bugün kan vericem özele gidicem sonra negatif sonucu almak için bekleyeceğim  M MaviMervis2690 bende dün sabah progestanı almadım daha doğrusu unuttum akşam son kez aldım ama bendede o bel ağrısı ve bacak ağrısı azadı sanki

Ben de yarın kan vericem yok biliyorum ama ona göre masaj yaparım adet olmak için.
Arzu2628 Arzu2628 canım sen fitili bırakınca kaç gün sonra adet oldun?

Yarin bende balikesire ertan hocaya gidicem onu cok gordum internetten asilama icin hayirlisi bakalim sil bastan

Bende adet oluyorum kızlar kan vermeye bile gidemedim normalde adet günü yarın hiç böyle önce gelmezdi peçeteye sildim az önce öyle gördüm yine anne olamadım M MaviMervis2690 Arzu2628 Arzu2628 P pinguuu
Bir yıl oldu korunmayali bebek isteyeli olmuyor bizimde moralim çok bozuluyor hadi kafaya takıyoruz olmuyor diyelim burda bizden daha heyecanlı pimpirikli insanlar görüyorum hamile kaliyorlar.

Uzulme hayirlisi olur bi tanesi sabirli ol yeniden deneyebiliyosan dene kimi kendiliginden bile oluyo be gulum
Öyle canım yapacak bişey yok malesef tüp bebek bile düşünebiliriz.. Ama anlamadığım progestan çoğu kişiyi geciktiryormuş benim 1 gün erken bile başladı sen araştırdın galiba progestanı baya.. Erken adette yapıyor mu acaba çok bekleniyormuş gbi hemen geldi yani 😒erken gelemez mümkün değil benim yani

Bir yıl oldu korunmayali bebek isteyeli olmuyor bizimde moralim çok bozuluyor hadi kafaya takıyoruz olmuyor diyelim burda bizden daha heyecanlı pimpirikli insanlar görüyorum hamile kaliyorlar.
Allahın takdiri işte canım ne desek boş nasıl kısmet ederse artık napalım çok şükür yinede 🙏

Öyle canım yapacak bişey yok malesef tüp bebek bile düşünebiliriz.. Ama anlamadığım progestan çoğu kişiyi geciktiryormuş benim 1 gün erken bile başladı sen araştırdın galiba progestanı baya.. Erken adette yapıyor mu acaba çok bekleniyormuş gbi hemen geldi yani 😒erken gelemez mümkün değil benim yani
Progestron bayagi arastirdim kimine gec kimine erken adet olmasini sagliyo

Benim yaşım 32 olucak beklemek istemiyorum hemen tüp bebek yapalım dedim eşim de hemen istemiyor tüpü. tamam ama Haziran a kadar doğal deneyelm olmazsa söz başlayalım dedi. 😂 Daha fazla beklemek anlamsız.
Aslında progesteron erken getirtmez ama sen bire indirdin ya unuttun ondan demekki etkisi azaldı ve geldi.

Benim yaşım 32 olucak beklemek istemiyorum hemen tüp bebek yapalım dedim eşim de hemen istemiyor tüpü. tamam ama Haziran a kadar doğal deneyelm olmazsa söz başlayalım dedi. 😂 Daha fazla beklemek anlamsız.
Aslında progesteron erken getirtmez ama sen bire indirdin ya unuttun ondan demekki etkisi azaldı ve geldi.
Valla bizimki de ne üzülüyorsun tüp yaparız diyor arada ona da eser deneyelim der karışık işler valla canım 😂yok hep 2 kullandım canım bende sadece dün tek aldım sökülür yavaş yavaş heralde bende 28 yaşımdayım bu arada

Insolsun Insolsun M MaviMervis2690 Arzu2628 Arzu2628 kızlar hepimiz belirli süredir bu iş için deniyoruz. Hepimizin kalp kırıklıkları içinde yaşadıkları acılar var. Ben çok umutsuzum bu konuda sizler bana umut oldunuz. İnşallah hepimizin yüzü tez zaman da güler hayırlısı ile. Demek ki hala zaman gelmemiş. Yüce Allah hepimize hayırlı kapı açar inşallah. Ben de 32 yaşımdan gidiyorum. Bebeğe niyetlendigimden beri başıma gelmeyen iş etrafımda hamile olmayan canlı kalmadı diyeyim. Ama sabır. Aşılamaya bile umudum olmadan artık çıkış yolum olmadığı için ağlaya ağlaya gittim. Devamı için tabiki bayılarak yapmayacağım bazı şeyleri ama inşallah güzel şeyler bizi de bulacak. İnşallah bizim de yüzlerimiz kısa zaman da gülecek evlerimiz şenlenecek. Dua edelim birbirimize😘🥲

Insolsun Insolsun M MaviMervis2690 Arzu2628 Arzu2628 kızlar hepimiz belirli süredir bu iş için deniyoruz. Hepimizin kalp kırıklıkları içinde yaşadıkları acılar var. Ben çok umutsuzum bu konuda sizler bana umut oldunuz. İnşallah hepimizin yüzü tez zaman da güler hayırlısı ile. Demek ki hala zaman gelmemiş. Yüce Allah hepimize hayırlı kapı açar inşallah. Ben de 32 yaşımdan gidiyorum. Bebeğe niyetlendigimden beri başıma gelmeyen iş etrafımda hamile olmayan canlı kalmadı diyeyim. Ama sabır. Aşılamaya bile umudum olmadan artık çıkış yolum olmadığı için ağlaya ağlaya gittim. Devamı için tabiki bayılarak yapmayacağım bazı şeyleri ama inşallah güzel şeyler bizi de bulacak. İnşallah bizim de yüzlerimiz kısa zaman da gülecek evlerimiz şenlenecek. Dua edelim birbirimize😘🥲
Inşallah hayirlisiyla bi tanesi :dua:

İnşallah canım benim Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur 🙏🍀❤️

Arkadaşlar adetim hala sökülmedi çok az peçeteyle beraber biraz leke gibi geldi ne olur ne olmaz diye kan verdim sonuç 1.20 çıktı normalde 0.100 falan çıkar adetim normalde yarın böyle bişey yaşayan var mı

Back
X