Komik olan kısmı bu derken kendime dedim bu arada 25 yaşında böyle streslere girmek bana erken geliyordu, birazda eşimin yaşı da küçük o yüzden sanırımaz once tup bebege gitmek istiyorum dediginiz icin bu sorulari sormustum yanlis anlamayin. E iyi madem salacaksiniz, istikrarli bir sekilde izin verin kendinize. Inanin cocuklu hayat okadarda laylaylom degil. Basta evlilige zaten bir sinav basli basina. O yuzden cocuksuzken nekadar iyi ani biriktirir, nekadar birbirinizle guzel vakit gecirir, gezer tozarsaniz, kar bence. En azindan cocuktan sonra 'ama iyi gezdik beee!' dersiniz hahahaa..
tüm testler yapıldı agustos ayında rahim filmide çekildim sağ tüp de sıvı gecisi yok dendi bir de 2 cm miyomum var ama dıştaymış bilmiyorum takipli 1 sene oldu işte kimyasaldan başka çift çizgiyi görmedimsenin neden olmuyor peki, tıbbi bir nedeni var mı, benim de 2 yıldır hiç olmuyordu, son 2 aydır da üst üste kimyasal oldu, bu ay durum belirsiz henüz
Benim 17 Ocak kız daha çok erkenKimse cevap vermiyoBat 18 Ocak kimler ve şuan bi belirti yaşıyorlar mı inşallah bu ay hamile kalırız ve ne zaman test yapacaksınız?
Amin amiin inşallah hepimiz için geçerliİnşallah Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip eder hiçbise yapmana gerek kalmaz
Görürsün inşallah, tüpün birisi kapalıysa, aşılama şansını artırabilir belki, bi kere kimyasal olmuş, inşallah bi dahaki sağlıklı olurtüm testler yapıldı agustos ayında rahim filmide çekildim sağ tüp de sıvı gecisi yok dendi bir de 2 cm miyomum var ama dıştaymış bilmiyorum takipli 1 sene oldu işte kimyasaldan başka çift çizgiyi görmedim
aynen kuzum, hayırlısı bakalım belkıde dedıgın gıbı sabah yumurtlama oldu aksama kadar sılıklestıÖyledir içini ferah tut yanlış hatırlamıyorsam catlatma iğnesi vurulmuştum o zaman 6 gibi yaptım esitti çizgiler, 10 gibi ağrım olunca tekrar yaptım t çizgisi c den koyuydu sabaha da siliklesmisti.
Diğer yaptığımda da catlatma iğnesi kullanmamistim ama sabah erken yapmıştım eşitti akşamına da siliklesmeye başlamıştı çizgi arada 10 saat falan vardı testlerin arasinda
Evet size sordumBana mi sordun canim? Mesaj alintilamissin ama altı boştu
Öyle olmuştur inşallah bi daha yapmana gerek kalmazaynen kuzum, hayırlısı bakalım belkıde dedıgın gıbı sabah yumurtlama oldu aksama kadar sılıklestı
Ben pemdik medipolde saadettin ünsal ı çok duydum dediğin kişiyi onu ilk defa duydummerhaba kızlar benim de gebelik testm pozitif geldi dün iyi bir kadın doğumc arayışına çıktım . pendikte oturuyorum önerisi olan var mı? Komşum PENDİK medipolda doğum yapmış doğumunu yaapan doktoru çok sevmiş AYTEKİN HANIM YENİ BAŞLAMIŞ hastaneye çok memnun kaldık dedi duyan var mı bu doktoru ?
inşallah canım ya artık olduysa ne ala yumurtlama, olmadı dıger ay alıstık nasıl olsa :)Öyle olmuştur inşallah bi daha yapmana gerek kalmaz
Ben de aynıyım ya stresim zaten tavan daha da stres olmayayım diye ovulasyon testi de almıyoruminşallah canım ya artık olduysa ne ala yumurtlama, olmadı dıger ay alıstık nasıl olsa :)
Ay hamile misiiin hemen gebelik testi yapp ben burdan heyecanlandımm
4. Gun geciktiyse saglik ocaginda kan testi yaptir cnm. Gebelik testi yok mu yakinlarda
Kızlarımm çok tatlısınızKuzu senin günün gecti aslında test yapmadın mi
gercekten cok gencsiniz. Ben 37 yasindayim, esim 42. Cocugumuz 2 yasinda. Inanin hayat biyere kacmiyor..Once cocuksuz, daha sonra cocuklu guzel anilar biriktirmeniz dilegiyle!Komik olan kısmı bu derken kendime dedim bu arada 25 yaşında böyle streslere girmek bana erken geliyordu, birazda eşimin yaşı da küçük o yüzden sanırım
İnşallah vardırrKızlarımm çok tatlısınızinşallah öyledir Ama son iki test vardı yaptım ikisi de negatifti dün ve önceki gün buraya atmıştım hatta çok sonra beliren kuruma çizgisi gibi gördüm çizgiler ikisinde de ama 3-4 saat geçmişti güvenmedim acaba yeni mi yumurtladım geç mi yumurtlama var diye ovü aldım bugün böyle çıktı
Kan vermedim bilerek son verdiğimde aile hekimim eşimin arkadaşı sonuçlarımı ona atmıştı sağ olsunümitlenmesin boşa diye biraz daha bekliyorum bugün de olmazsa yarın vericem kan
Son yarım saattir başım dönüyo gibi vücudum halsizleşti Allahım lütfennnn gebelikten olsun bana dua ediiiin
Ben kullandığım dönemde hormonsuz boş olanlara geçince regl oluyordum yani evet bitince ama 1-2 gün sarkmalar normalHanımlar doğum kontrol hapları bitikten kaç gün sonra regl olunuyor.. Hemen ertesi gün mü yoksa?
Sagolun bi rahatsızlık çıkmasa zaten farklı ilerlerdi hersey. Yine de teşekkür ederimgercekten cok gencsiniz. Ben 37 yasindayim, esim 42. Cocugumuz 2 yasinda. Inanin hayat biyere kacmiyor..Once cocuksuz, daha sonra cocuklu guzel anilar biriktirmeniz dilegiyle!
İnşallah hamilesindir ve darısı biz bekleyenlere olur kuzum o kadar içten yazmışsın ki son cümleyi çok içten inşallahhh dedimKızlarımm çok tatlısınızinşallah öyledir Ama son iki test vardı yaptım ikisi de negatifti dün ve önceki gün buraya atmıştım hatta çok sonra beliren kuruma çizgisi gibi gölgeler gördüm ikisinde de ama 3-4 saat geçmişti güvenmedim acaba yeni mi yumurtladım geç mi yumurtlama var diye ovü aldım bugün böyle çıktı
Kan vermedim bilerek son verdiğimde aile hekimim eşimin arkadaşı sonuçlarımı ona atmıştı sağ olsunümitlenmesin boşa diye biraz daha bekliyorum bugün de olmazsa yarın vericem kan
Son yarım saattir başım dönüyo gibi vücudum halsizleşti Allahım lütfennnn gebelikten olsun bana dua ediiiin
İnş olur 1-2 gün ideal sonrası haftasonu kontrole gidilmiyorBen kullandığım dönemde hormonsuz boş olanlara geçince regl oluyordum yani evet bitince ama 1-2 gün sarkmalar normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?