Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani bir şansını dene istersen, ama 10 günden önce çıkması pek olası değil. Onda bile negatif çıkıp 14.gün pozitife dönen var. Moralin bozulmayacaksa bir şansını dene

kızlar adete 2 kaldı 17 ocak bat şimdi erken gebelik yaptım hiç bisey çıkmadi çok moralim bozuldu çok belirtim vardı akıntı hariç sağ kasıkta batma bulantı bu sabah kusma dün geceden beri başlayan meme ağrısı ama malesef hiç bisey çıkmadi çok üzüldüm cokk ağladım böyle erken gebelikte negatif olup sonra pozitif olan varmı umut olsun bana

Eklentiler

• 20220115_203921.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 52
Adet olmadığı sürece ümit vardır ama her iki ihtimale de hazırlayın kendinizi

yıkıldim resmen ama hiç böyle beklemiyodum kesin var diyodum şok oldum demekki bedenimi hiç tanımamışım
Her ay farkli oluyor benimde 3 4 seferdir baş dönmem mide bulantım falan oluyor her adet dönemi farklı geçiyor işte. Bazen çok istediğimiz için mi bilmiyorum kendimizi cok dinliyoruz psikolojik yapıyoruz herhalde. Ne belirtiler belirtiler yasadim hiç birinde de cikmadi tek görmediğim akıntı
Üzmeyin kendinizi ne kadar zamandır deniyorsunuz

Yani bir şansını dene istersen, ama 10 günden önce çıkması pek olası değil. Onda bile negatif çıkıp 14.gün pozitife dönen var. Moralin bozulmayacaksa bir şansını dene

Aynen canım zaten troidm 4 çıktı Dr a gidecem kan almışken hcg ye de baksın umarum dahiliye de bakılıyordur

1 yıl olucak nerdeyse normalde adet sandım 1 hafta önceden başlar alt karnında ağrı olurdu ama bu ay hiç öyle bisey olmadı memeler şişmezdi şimdi oda şişti çok değişik şeyler yaşadım ama hiç bilmiyorum ya çok yıkıcı bi durum☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…