Çıplak gözle birsey görüyor musun canim
Yaa sadece sanki çıkacak çizginin yeri belli gibi kırmızılık yok sanki hiçÇıplak gözle birsey görüyor musun canim
Foto çektiğimde 40 dk olmuştuKac dk oldu canim yapali
Hayırlısı olsun canım inşallah gebelik vardır inşallahKoku hassasiyeti özellikle sınıfa girince direk öğürme isteği afedersin bel ağrısı çok ağır uykum çok ama bu hafta izin yapamadım ondan da kaynaklanıyor olabilir canım
Ahahah hiç gülecegim yoktu aşk olsun
İnşallahHayırlısı olsun canım inşallah gebelik vardır inşallah
Yani ilişkiden 7 gün sonra ile transver den 7 gün sorna aynı şeymi canımBenim transferimin 5günu gostermişdi. 6gunu aksam yaptim ve çıkmadi. Ben bi ağliyodum. Bir öncekinde kimyasal olduğu icin oyle oldu zannetmisdim. 7gunde koyilasmisdi baya. Sizde ilk idrarla yapin ilk zamanlar. Sonrasi icin amma fark etmiyor. Yeni idrarda bile koyu cikiyor. Beta hcg idrara daha iyi gectiginicin
Çok mu su içtin acabaYani bişey çıkmadı şuan anlamadım kurumaymis sanırım belki de ilk idrar değil diye
Transfer ilişkinin 5-6 gün sonrasına denk geliyor diye biliyorum ben. Yerleşme oldu dediğimiz tarihler…Yani ilişkiden 7 gün sonra ile transver den 7 gün sorna aynı şeymi canım
Baktırdım cnm hormonların hepsi normal rahim filmi temiz eşimin degerleri gayet iyi 2 buçuk 3 cm civarında bı cikolata kisti var 16 aydır engel oluyo şaştım kaldim valla artık. 1 tane oğlum var 5 yaşında çok şükür ama artık insan 2. De olsa üzülüyo ilk gibi ariyoÜzüldüm canim değerlerin nasıl bakardın mi hic
Baslicam kuzum pazartesi adetimin 3. Günü hastaneye gidip doktora danışıp başlıcam İnşallah fayda eder de bırakınca hemen kalırım artık yoruldum. Senin vardir İnşallah msjlari okuyorum hergun akşam takip ediyorum sizi senden de güzel haberi bekliyorumHayırlısı olsundoğum kontrol hapina mi başlayacaksın bu ay bende adet olacakmış gibi hissediyorum
Ayy vallahi şaşırdım gidip kan veresim geldi ama adamlar bana demesin akşam akşam bu ne heyecanÇok mu su içtin acaba
Ahh canım çok teşekkür ederim keşke olsa ama kendimden hiç ümidim yok ne biliyim hiç hissetmiyorumBaslicam kuzum pazartesi adetimin 3. Günü hastaneye gidip doktora danışıp başlıcam İnşallah fayda eder de bırakınca hemen kalırım artık yoruldum. Senin vardir İnşallah msjlari okuyorum hergun akşam takip ediyorum sizi senden de güzel haberi bekliyorum
Eşin gelirken nöbetçi eczaneden gelirken hem kaset hem erken gebelik testi alabilirse alsın canım yarın sabah ilk idrarla yaparsın o daha kesin olurAyy vallahi şaşırdım gidip kan veresim geldi ama adamlar bana demesin akşam akşam bu ne heyecanen erken 10 gibi gidebilirim çünkü eşim bugün geç gelecek
İnşallah fayda ederse sana kesin bildircem kuzum ben bı deneyim bana iyi gelirse sende denersinAhh canım çok teşekkür ederim keşke olsa ama kendimden hiç ümidim yok ne biliyim hiç hissetmiyorum
Allahtan ümit kesilmez ama kendimden kestim inşallah ilaç faydalı gelir bakalim
Aşk olsun dua et sulahiyle boşaltmadım idrarı
Canım.napcan gitcemmi kist için doktora. Belki aspire dediğim yöntemi yaparlarBaktırdım cnm hormonların hepsi normal rahim filmi temiz eşimin degerleri gayet iyi 2 buçuk 3 cm civarında bı cikolata kisti var 16 aydır engel oluyo şaştım kaldim valla artık. 1 tane oğlum var 5 yaşında çok şükür ama artık insan 2. De olsa üzülüyo ilk gibi ariyo
Bakım o temiz dediğine .. diğer testin jcinkuruma filan gibi değil ya
Dur kiiz zaten senden gaza gelip test yaptığım iyice muallak oldu benim isAşk olsun dua et sulahiyle boşaltmadım idrarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?