Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Koku hassasiyeti özellikle sınıfa girince direk öğürme isteği afedersin bel ağrısı çok ağır uykum çok ama bu hafta izin yapamadım ondan da kaynaklanıyor olabilir canım
Hayırlısı olsun canım inşallah gebelik vardır inşallah

Yani ilişkiden 7 gün sonra ile transver den 7 gün sorna aynı şeymi canım

Üzüldüm canim değerlerin nasıl bakardın mi hic
Baktırdım cnm hormonların hepsi normal rahim filmi temiz eşimin degerleri gayet iyi 2 buçuk 3 cm civarında bı cikolata kisti var 16 aydır engel oluyo şaştım kaldim valla artık. 1 tane oğlum var 5 yaşında çok şükür ama artık insan 2. De olsa üzülüyo ilk gibi ariyo

Hayırlısı olsun doğum kontrol hapina mi başlayacaksın bu ay bende adet olacakmış gibi hissediyorum
Baslicam kuzum pazartesi adetimin 3. Günü hastaneye gidip doktora danışıp başlıcam İnşallah fayda eder de bırakınca hemen kalırım artık yoruldum. Senin vardir İnşallah msjlari okuyorum hergun akşam takip ediyorum sizi senden de güzel haberi bekliyorum

Ahh canım çok teşekkür ederim keşke olsa ama kendimden hiç ümidim yok ne biliyim hiç hissetmiyorum
Allahtan ümit kesilmez ama kendimden kestim inşallah ilaç faydalı gelir bakalim

Ayy vallahi şaşırdım gidip kan veresim geldi ama adamlar bana demesin akşam akşam bu ne heyecan en erken 10 gibi gidebilirim çünkü eşim bugün geç gelecek
Eşin gelirken nöbetçi eczaneden gelirken hem kaset hem erken gebelik testi alabilirse alsın canım yarın sabah ilk idrarla yaparsın o daha kesin olur

Canım.napcan gitcemmi kist için doktora. Belki aspire dediğim yöntemi yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…