hahaha bena onu dese sen kızının nişan gününde benim özelimimi düşünüyorsun derdim bide Gülerdim rezil ederimAy sorma ya ben eltimin nişanına gittiğimde daha 5 aylık evliydim annesi bana sizde amma tembel cıktınız daha cocuk yok dedi. Ben kalakaldım herkesin içinde sesimde çıkamadı. Ne olduğumu anlayamamıstım. Zaten benide bunlar üzüyor o yüzden bu ay herkese tedaviye ara vereceğimi söylemeye basladım. Bir daha soran olursa da erteledim cocuk fikrini diycem. Bunu kendi ruh sağlıgım için yapmalıyım artık
çok ümitliydim pozitif çıkcağına hayırlısı buymuş demekki canım inşallah şubatta hamile kalırsın hayırlısıylaCanım negatif maalesef
Bende 7sinde catlatma iğnesi vurdum ya olsa çıkmaz mı bence çıkar 2 gün sonraBenim 5ocak şüpheli ilişki canım hsg cektirince takip edemedim. Pazara kadar bekleyip yaparım ins vardir
Eğer benden öğlene kadar ses çıkmazsa bilki bir köşede zırlıyorumEvetttt o zaman 20sinde yapalım sabah yapar yapmaz atalım etiketle beni
Tabi cikarr canım artikk. Senin gününde belli çünkü ins vardirrrBende 7sinde catlatma iğnesi vurdum ya olsa çıkmaz mı bence çıkar 2 gün sonra
Hahaha gel beraber zırlayalımEğer benden öğlene kadar ses çıkmazsa bilki bir köşede zırlıyorum
Yani 8inde catladigini düşünüyorum ağrı ve akintidan dolayı 12. Gün olmuş oluyorTabi cikarr canım artikk. Senin gününde belli çünkü ins vardirrr
Gelmiş benimki kullanmaya başlasammı ama sanırım 1 doz kullancamEğer benden öğlene kadar ses çıkmazsa bilki bir köşede zırlıyorum
Benim de geçen ay 15 mm dedikten tam 4 gün sonra çatladı canımYumurtlama akıntısı gelmeden yumurtlayan var mı Çarşamba 13 mm yumurtam büyümüş müdür
Gocam da gidecek ya tam üstüne tuzu biberi olur bi kaç saat zırlarım kesinHahaha gel beraber zırlayalım
İnnns canım vardır senden bı supriz bekliyoruz ozamnnnYani 8inde catladigini düşünüyorum ağrı ve akintidan dolayı 12. Gün olmuş oluyor
İğne günü zaten sayılmıyor
İnşallah ya umudum yok ama inşallah bana doğum günü hediyesi olur
Bende bir doz dedim ama bence daha belli değil adet olursan öyle kullannGelmiş benimki kullanmaya başlasammı ama sanırım 1 doz kullancam
Ah ah keşke o kadar olumsuzluktan sonra ne mutlu olurumİnnns canım vardır senden bı supriz bekliyoruz ozamnnn
Kız istanbulda olsan valla gelirdim yanınaGocam da gidecek ya tam üstüne tuzu biberi olur bi kaç saat zırlarım kesin
Yok kuzum istanbulda degilim. İnsallah pozitiftir.Ya yicem seni kız insallah vardır varsa ne istersen onu ısmarlarım sanaistanbuldamı oturuyorsun
Hadi inşallah hayırlara vesile olsunBen de öyle düşünmüştüm biliyor musun ama içimden de hiç umutlanmak gelmiyordu. Bak bu ay 2.hsg cektirdim ilaçta kullandım catlatma iğnesi de şans artıyor diyorlar ona rağmen hiç umudum yok maalesef
Yok yapmadım vallahi test falan arada buradaki arkadaşlar yapınca yapayım diyorum sonra da onu da canım istemiyor vazgeçiyorum
Birde catlatma ignesinin 11. Günü çıkmaz diye şey yaptım
2 gün sonra eşim giderken yapicam testi
En güzelini yapmışsın amiin amiin inşallahKızlar selam ayın başından beri burda yoktum başka koşturmacalar oldu hayatımda, farketmeden 13.güne gelmişim hiç bir şey yapmadım ovulasyon testi de almadım, akıntıya göre falan takip ederim diye düşündüm test almaya fırsat da olmadı. bi de yumurtalık masajını aklıma geldikçe yapıyorum bakalım bu ay neler olacak.. Hamile olanları gönülden tebrik ederim sağlıkla kucaklarınıza alındiğer herkese de dua ediyorum Rabbim bizlere de nasip etsin
Aynen adeti bekleyim en iyisi klomenle birlikte kullanıp hamile kalan çok kişi olmuşBende bir doz dedim ama bence daha belli değil adet olursan öyle kullann
Ağlama seansi ne iyi olurdu hahahKız istanbulda olsan valla gelirdim yanınaberaber ağlayalım diye neyse ya valla psikoloiimiz bozuldu cidden güçlü olalım inanıyorum o çift çizgiyi göreceğiz gördüğümüz zaman çerçeve yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?