Geçen ay ne kadar üstüne düştüysem bu ay o kadar salmış durumdayımEn güzelini yapmışsın amiin amiin inşallah
Canımm ya insallah bakalım pozitif çıkarsa etiketleyeceğimYok kuzum istanbulda degilim. İnsallah pozitiftir.En güzel mutluluk yarin sabah yapacagin testin pozitif cikmasi olur. Seni takipteyim insallah haber et
İnşallah canımm gönlümüzdeki istek hayır olsun öyle nasip olsun bizlereHadi inşallah hayırlara vesile olsun
Kız ben sende çizgi gördüm dur bakalım 2 gün daha belki ilaçlar boşa cikacakAynen adeti bekleyim en iyisi klomenle birlikte kullanıp hamile kalan çok kişi olmuşbu umuda sarılayım birazda
Benim bata 8 gün var daha var yaniCanımm ya insallah bakalım pozitif çıkarsa etiketleyeceğimsenin durumun nasıl beklemedemisin canım
Oh ne güzel bende saldım aslında 2.hsg ve üstüne femara kullanmama rağmen hiç ümit baglamiyorum hadi hakkımızda hayırlısıGeçen ay ne kadar üstüne düştüysem bu ay o kadar salmış durumdayımherkes için hayırlısı burayı özlemişim
Aynen pes ederiz o ay olur kesinAğlama seansi ne iyi olurdu hahahaynen inşallah göreceğiz kafadan attığımız zaman
Of insallah insallah ya ben sabah işe geç kalacaktım çizgiyi görmek uğruna en son gözlerim bulanık görüyorduKız ben sende çizgi gördüm dur bakalım 2 gün daha belki ilaçlar boşa cikacak
merhaba. bu nedir, ne zaman, nasıl kullanılıyor, ne için?Gelmiş benimki kullanmaya başlasammı ama sanırım 1 doz kullancam
Ayyyyyy dua edeceğim sanaaaaaBenim bata 8 gün var daha var yani2 3 güne test yapmaya baslarim
Merhabaaa bu folik asit ve inositol var içinde yumurtalıklara iyi geliyor özellikle pcolular için öneriliyor. İnofolic, inofolic combi duymuşsundur belki aynı tür ilaçlar bunlar sadece bunda inositol oranı daha yüksek normalde 2 doz ama ben 1 doz kullanacağım. Adet olmayı bekliyorum canımmerhaba. bu nedir, ne zaman, nasıl kullanılıyor, ne için?
Teşekkürlerçok ümitliydim pozitif çıkcağına hayırlısı buymuş demekki canım inşallah şubatta hamile kalırsın hayırlısıyla
İnşallah pozitifti görürsünOf insallah ya bu ay hissetmiştim oysaki negatif görünce cidden yıkıldım bakalım canım bat tarihinde yapcağım test
Aynen öyle bence de bende adet oluyorum ama bütün gebelik belirtilerini yaşadım birebir aynı belirtiler inşallah şubatta o güzel haberi alabilirimEvet ya çoğu hamile öyle diyor aslında belirtilerin çoğu da 5 haftadan sonra başlıyormuş sanırım hcg arttikca yani. Biz kendimizi çok dinliyoruz. Catlatma iğnesi de beta hcg çıkarıyor diyorlar ya sadece ilk kez kullandigim gün sabahına biraz baş dönmem ve uyku halim olmuştu sonra da hemen geçti. Sonradan yaptığım ignelerde onu bile hissetmedim mesela
Aynen pes ederiz o ay olur kesin
Ben direk profesyonellestim direk şak diye gördüm haha ay bana yine test perileri uğradı acaba yarın sabah mı yapsakOf insallah insallah ya ben sabah işe geç kalacaktım çizgiyi görmek uğruna en son gözlerim bulanık görüyordu
Bazı anlar insana kal geliyor ya o anlarımdan biriydi o kadar kişinin arasında böyle bir cümle beklemiyordumhahaha bena onu dese sen kızının nişan gününde benim özelimimi düşünüyorsun derdim bide Gülerdim rezil ederimçatlak ya yaw kızının nişanı var kadının aklı nerde vay be ne insanlar var
Beynimiz bizimle oyun oynuyo resmenAynen öyle bence de bende adet oluyorum ama bütün gebelik belirtilerini yaşadım birebir aynı belirtiler inşallah şubatta o güzel haberi alabilirim
Test yaptın mı kız senEğer benden öğlene kadar ses çıkmazsa bilki bir köşede zırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?