- 15 Ocak 2014
- 5.966
- 5.149
- 398
Hahahah insallah canim hemen geliyorumDemek beğendiiiin, o zaman atla arkama gidiyoruz! Şu leyleklerin elinden bebekleri alıp gelelim.
Evet çatlamış hadi rastgeleÇatlamış dimi kızlar burda rengi degismis ama 27 28 pikti 29 yine koyuydu ❤
Insallah ❤ bugün de değerlendireyim miEvet çatlamış hadi rastgele
Evet canim çatlamış seninle arka arkadaşız bugün de benim pik bakalim ne zaman catlicakÇatlamış dimi kızlar burda rengi degismis ama 27 28 pikti 29 yine koyuydu ❤
Oyy çok geçmiş olsunn, maşallah de içinden nazar duası oku bolca inşallah hiç bir şey olmayacak sağlıkla ilerlesinnAllah razı olsun kızlar,ben sulaleye soylemiyorum herkesten önce sizlerin haberi oldu
Annem hasta benim yatalak,beyin kanamasi geçirdi 6 yıl önce. İster istemez kadın duyuyor konuşunca kimseye söyleme dememe rağmen söylemeye başlamış. Nazara gelmem inşallahona da kızamıyorum tek çocuğuyum,annem de bebek gibi akli hala 4-5 yasinda ki çocuk gibi
Bende o tarz bisey bakıyordum ama daha yeni aldımKızlar ben folik asit olarak imom omega aldim balık yağı çinko folik asit içinde herşey var tavsiye ederim 85 ₺ ydi galiba
Ben soyduktan sonra bi kaseye alıp eziyorum üzerine biraz limon sıkıp pul biber ve azıcık zeytinyağı ekliyorum. Ekmeğe sürüyorum üzerine de tavada 1 tane yumurtayı pişirip koyup yiyorum gayet güzel oluyorKızlar Allah aşkına avokadoyu ne şekilde tüketiyorsunuz?Okadar sevmiyorum ki.Yulaf da eskiden sevmezdim tiksinme noktasında.Eşim alıştırdı sonra muzla filan bi şekilde sevdim ama bu avokado beni çok kasıyo var mı lezzetli tüketilebilir bi şekli
Ben baya araştırdım üstelik günlük alınan folik asit 400 mcg olmalıymış Buda tam o şekilde hoşuma gitti fiyatı da iyi geldi hemde balık yağı balık yemeyen biri olarak bana süper olduBende o tarz bisey bakıyordum ama daha yeni aldım
Ayrı ayrı alayım dedim 400 lira civarı cikiyor
Belki vücut tepki vermistr bu konuda bilgim yok maalesef. Bende bugün regl oldum Ovülasyon takibi yapcam bu ay detaylı şekilde 26 ocak Bat doğum günüm de umarım bana hediye olurKizlar mrb. Dun 29 Aralikda 17.00de catlatma ignesi oldum. Dr. 30 Aralik, 1 ve 3 ocak birliktelik demisti. Internette 36 saat sonra diye okuyorum. Hatta ikincisi de 48 saat sonra filanmis. 30 saat yeterli oluyor mu, tam olarak 36 saat mi olmaliBir de 28 gecesi igneden bir once siddetli kasik, bel ve bacak agrisi olmustu. Ertesi gun igneden once ovu testinde hic cizgi yoktu. Bugun belirgin koyu. Igneden sonra agri olmadi, siskinlik, hareket kisiti, karin kasik bolgesi hassasiyet var. Bu yumi ne zaman catliyor. Yasadigim agri neydi, cizgi cikmadigi icin anlam veremiyorum.
Benim cocuklugumda avokado yoktu cnmO konuda bir fikrim yok beybisi, ben çocukluğumdan beri yerim avokadoyu, hem çok sağlıklı.Kalsiyum açısından da çok zengin.
Canım pik e kadar 24 saat de bir mı yapıyorsun benim 14 gün önce bugün silikti demek erken yumurtldm diye dha yapmadım testi. Bugün adet oldum yani 14 gün önce yumurtlamiism çünkü bugün adet olduğuma göre ama o zaman test niye silik çıktı kafam karışikEvet canim çatlamış seninle arka arkadaşız bugün de benim pik bakalim ne zaman catlicak
Olsun, insallah dedigin gibi d.gunu hediyesi olurBelki vücut tepki vermistr bu konuda bilgim yok maalesef. Bende bugün regl oldum Ovülasyon takibi yapcam bu ay detaylı şekilde 26 ocak Bat doğum günüm de umarım bana hediye olur
Olgunlaşmadan yesem bişey olur mu ? Bugün yediğim şey yani Allah’ın gücüne gitmesin tövbe estağfurullah hafiften sert gibiydi ama çok az.Yumuşasa da yumuşamasa da allahım sabır verBenim cocuklugumda avokado yoktu cnmAnnen cok sansliymis :) Benim de avokado, brokoli, karnibahar ve deniz borulcesine bayilan bir oglum var. Ben hep ezerek limon zeytinyagi tuz esliginde tuketiyorum. Ama farkli sekilde de deniyeyim bundan sonra. Alinca disarida birakiyorum birini, sert bile olsa 2gunde olgunlasiyor. Sonra yiyecek olduklarimi buzdolabina koyuyorum. Orada uzun sure olgunlasmadan kaliyor. Yiyecegim zaman disari aliyorum yine olgunlasmasi icin.
Valla ben bol bol havuç yedim ama yine bile nerdeyse 3 gun sürdü biraz stres yaptım ama çatladı galibaEvet canim çatlamış seninle arka arkadaşız bugün de benim pik bakalim ne zaman catlicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?