Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben paketi saklıyordum eşimden gizli içerim diye ama vicdanım içirmiyor😂 yarım içsek nolur ki😐
Kız evde paket mi var, ay iyi ki yok bende şu an, ya iki hafta içmedim gık demedim, birkaç gündür inanılmaz istiyorum mahvoldum.😂

Kız evde paket mi var, ay iyi ki yok bende şu an, ya iki hafta içmedim gık demedim, birkaç gündür inanılmaz istiyorum mahvoldum.😂
Bende azaltmıştım günde 1-2 tane içiyordum eşim evden çıkarayım dedi yok dedim olmazsa dayanamam 2 gün içtim gizli bi kaç gündür içmiyorum ama aklıma soktun şu an canım çekti😐

Eklentiler

• 48144C73-6C2B-4F25-945B-1AE3FDD6244F.webp
    48144C73-6C2B-4F25-945B-1AE3FDD6244F.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 40
İdrar testinde çizgi çıktı mı acaba benimde 21 yumurtlama 22 çatlama 31 inde progesteron yaptırdım 15,44 çıktı daha gebelik yapmadım cesaret edip yumurtlamadan sonra 14-15 gün geçince regl olunuyor 5-6 gibi olmam lazım
Canım benim tarihlerim de senle aynı Yumurtlama tarihim
Ben bugün 5 gibi yaptım çok silik çıktı onun üzerine kana gittim

Bende azaltmıştım günde 1-2 tane içiyordum eşim evden çıkarayım dedi yok dedim olmazsa dayanamam 2 gün içtim gizli bi kaç gündür içmiyorum ama aklıma soktun şu an canım çekti😐
Benimkini yollayacağım markete, en azından günde bir tane içeyim dayanamayacağım, affet anneni bebeğim. 🥺

Back
X