- 20 Eylül 2018
- 4.445
- 3.153
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.721
Canım hepsi doğru vala herşey düşünüyorsun inşallah rabbim bize de sağlıkla nasip etsin .Bir mucize nasip etsin .Bu test ne kadar doğru bilmiyorum.kanda da değerde pozitif çıkarsa da boş gebelikten korkmuyorum takı kalp atışını duyana kadar bu bu şekilde korkuyla gidicek sanirim bende inşallah güzel ilerlerİnşallah ama panik hali hiç geçmiyor ben ikinci kan testi verdim yükselişte çok şükür pazartesi tekrar vermemi istedi doktor sonraki günler içimde kese için tarih verdi şimdi tamam pozitif ama düştü mü değer düşecek mi kese görünecek mi sanırım kese olsa bile bebek tam görünmezmiş acaba var mı yok mu kalp atışı olacak mı olursa devam edecek mi bunları düşünmekten sevinemiyorum bile pozitif olmasına ne zormuş tüp bebeğin bu kısmı bile normal doğal yoldan olsa aa adetim gecikti diye test yapar sevinirsin bir doktora gidersin hemen belli olur bütün bu senaryolar aklına bile gelmez insanın deli deli herkesi sevinçten haberdar eder biz burada da imtihan oluyoruz kalp atışından emin olmadan kimseye söyleyemiyoruz bileşikayetlenme değil tabi ki bu günlerimize şükür ama beklemek çok zor yaaa geceleri uyuyamıyorum geç uyanayım ki kışın zaten günler kısa hemen vakit geçsin diye
rabbim bekleyenlerin benim de herkesin gönlünü en güzel en mübarek bir şekilde ferahlatsın evini neşelendirsin inşallah amin
![]()