• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İşte bizede çok karışamaz da beni biraz sık boğaz ediyor bazı tavsiyeleri ile o yüzden paylasmiyorum hastane islerimi. Benimkiler de hamile kalsam yardım ederler birşey demezler o yüzden gelseler daha iyi olur belki olumsuz olursa da kafam dağılır belki ne biliyim mesguliyetle 😬 benm esim ben söylemeyeceğim için iş güç yapmiyim diye gelmesinler diyim diyo 😂
Anlayisliymis işte canim faydası olur diyormuş canm niye anlayışsız diyosun eşine 🙈
Benim 2 yıldır evliyim öok işime karışmaz çok şeyimide paylaşmadım allah var o da üstüme gelmedi. Bi kere sadece çocuk konusunda neden yapmıyon dedi. Henüz istemiyorum dedim zamanı gelince olur dedim ondam sonra en ufal bi konu açılmadı aramızda... Yok kuzum bizimki bana yardımcı olsun diye değil anası yanında olsun diye gelsin der. Kendisi yorulmasın diye. Bazen diyorum gebe olunca benle hastanye gelmicenmi diyorum annemle gidersiniz diyor ne b, k olsa annemle yapın diyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-17-23-50-31-00.webp
    Screenshot_2023-01-17-23-50-31-00.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 83
Back
X