• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

ben aşılamada bılmıyordum ama şuan öğrendım.. bence hıc bır fark yok..
ama doktorlar o an bence onu dusunemıyor...
yazıp gondeıryorlar ,
evet daha ıyıyıse onu yazın yanı dımı ne saçma yaa...
popodan olana daha ıyı mı dedıler ? progestan için
Evt o daha iyi imiş

Aynı şeyleri yaşamışız yaşımız genç eşim ve ben kanlarımız da genetik baktırdık oda temiz.
Ama beş senedir bu işin içerisindeyiz artık bir boş gebelik bir anomalili gebelik geçirince embriyo da kalmayınca bir dahaki deneme genetik taramalı olacak denildi bize.
Hiçbir şey çıkmasa da işimizi şansa bırakmamak adına yapıldı.
İnşallahh güzel sonuçlar alırız 🙏 sizin transferiniz ne zaman

Galiba doktorda bunu demek istedi canım tabi ama senin ki kadar anlaşılır ne net değil 🙂İşin kötüsü ben senşn gördüğün yarım üçgenide görmüyorum sanki orda kocaman bi karın boşluğu dılında bişey yok gibi rahim namına bişey yok sanki. Valla ilaçla adet olmasam rahmim yok diyecem o denli görmüyorum ben bişi 😇
Kız öyle şey olurmu. Sadece ilaç verilmeden önce verilirken ve verildikten sonra ard arda görüntüler alınıyor. Sana o yüzden öyle gelmiştir. Bu senin rahmin kırmızı işaretlediğim yer ☺️

Eklentiler

• 64400309-98C2-4C69-B232-E01308542B48.webp
    64400309-98C2-4C69-B232-E01308542B48.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 51
A akkas45 bende transfer sonrası sürecini merak edenlerdenim
Hayatına aynen devam mı ettin yatarak mı geçirdin
Ben sürecimi annemde geçirdim yattım uzandım hep evdeydim iş hiç yapmadım yürüyüşleri evde yaptım ara ara 15 20 dk.İlaçlarımı saati saatine aldım bide bol bol meyve sebze kuruyemis yedim.Belirtilerim transferin 4.gününden sonra kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu adet olacakmışım gibi ama hiç kanamam olmadı.Son 3 gündür de göğüsler de şişlik oluştu ve beyaz akintilarim oldu

Ben sürecimi annemde geçirdim yattım uzandım hep evdeydim iş hiç yapmadım yürüyüşleri evde yaptım ara ara 15 20 dk.İlaçlarımı saati saatine aldım bide bol bol meyve sebze kuruyemis yedim.Belirtilerim transferin 4.gününden sonra kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu adet olacakmışım gibi ama hiç kanamam olmadı.Son 3 gündür de göğüsler de şişlik oluştu ve beyaz akintilarim oldu
Peki kan sulandırıcı falan kullandınız mı
Yani hareketsiz kalmaman gerek demişti bana doktorum kan akışı açısındann

Ve bu konuda kafam o kadar karıştı ki
Doktorum çok iyi bir doktor ve hayatına aynen devam et dedi
İlk 2 gün yattım ama sonra kan akışı olmaz diye yanlış birşey yapmıyım diye hayatıma büyük ölçüde devam ettim
Şimdi siz öyle deyince de içimi bir umutsuzluk kapladı

Ve bu konuda kafam o kadar karıştı ki
Doktorum çok iyi bir doktor ve hayatına aynen devam et dedi
İlk 2 gün yattım ama sonra kan akışı olmaz diye yanlış birşey yapmıyım diye hayatıma büyük ölçüde devam ettim
Şimdi siz öyle deyince de içimi bir umutsuzluk kapladı
Canım çoğu doktor hayatına devam et diyor ben daha önce üç kez transfer süreci geçirdim iki kez hamile kaldım.
Hepsinde de hiçbir iş yapmadım hasta gibi de yatmadım oturdum uzandım evin içinde yürüdüm kalktım kahvaltımı yaptım yemeğimi yedim mutfakta.
İğneye seruma gittim geldim arabayla ama üç kat merdiven inip çıkarak.
bundada bu şekilde yapıcam

Back
X