• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

😅 Ben de transfer olmadan, bitkisel bulasık makinesi tableti, bitkisel sivi sabun ve doğal çamasir suyu siparis ettim 🤭🤭
Çok şükür ben kullanmaya başladim. Senin testlerinde pozitif sonuç olarak işine yarar ins 🤲
doktorum banada demıstı bunu, bıtkısel ıcerıklı temızlık urunlerı kullan dıye..
hangı marka aldın canım?

Dayanamadım gittim kan berdim sağlık ocağında bi beta baktırayım dedim ama oda pzt sonuç çıkar dedi :KK70:barkodu aldım bakalım daha etken görürüm diye umuyorum 😅 4 gündür kan vermiyorum vakit geçmiyooooo 😬☺️
yarın cuma bence çıkar canımm...
barkod nasıl aldın ?
hadi inşallaahh sonucun çok güzel olsun :KK36:

Doktor barkod çıkarıyo ya onu çektim daha evelde öyle yapıyodum e nabıza çok geç düşüyo ya böyle öğrenmiştim bakalım çabuk çıkar inş arttığını görüp biraz içimi rahatlatmam lazım daha 1 hafta var 🤦‍♀️😁
yarın cuma bence çıkar canımm...
barkod nasıl aldın ?
hadi inşallaahh sonucun çok güzel olsun :KK36:

Doktor barkod çıkarıyo ya onu çektim daha evelde öyle yapıyodum e nabıza çok geç düşüyo ya böyle öğrenmiştim bakalım çabuk çıkar inş arttığını görüp biraz içimi rahatlatmam lazım daha 1 hafta var 🤦‍♀️😁
ay ben bı kere gıttım bana barkod vermedıler sınır olmustum...
kan alan hemsıreden ıstemıstım ..
ay evet cok haklısın valla ınsan merak eder..
ınsallahhh degerın saglıkla katlanmıs olsun canımm :KK200:

Bizim doktor barkodu eline veriyo ordan kan yerine geçiyosun canım bende hep çekiyorum barkodu 1 kere bende almamıştım günlerce sonuç bekledim 😅 amin canım inşş 😍🙏
ay ben bı kere gıttım bana barkod vermedıler sınır olmustum...
kan alan hemsıreden ıstemıstım ..
ay evet cok haklısın valla ınsan merak eder..
ınsallahhh degerın saglıkla katlanmıs olsun canımm :KK200:

Bizim doktor barkodu eline veriyo ordan kan yerine geçiyosun canım bende hep çekiyorum barkodu 1 kere bende almamıştım günlerce sonuç bekledim 😅 amin canım inşş 😍🙏
ay o süper kuzum valla, bızımkıler benı delı etmıstı yaaa..
doktor kagıdın arkasına yazdı verdı bişeyler kan yerıne gectım sonra ..
bırde ertesı gun cıkıyor sınır bozucu..
güzel haberler alalım :KK36:

Aslında çabuk bakılıyo ama doktor hemen onaylamıyo ya bide e nabıza düşer diyolar ya asla hemen düşmüyoki
Senin transferede çok az kaldı ya 😍
ay o süper kuzum valla, bızımkıler benı delı etmıstı yaaa..
doktor kagıdın arkasına yazdı verdı bişeyler kan yerıne gectım sonra ..
bırde ertesı gun cıkıyor sınır bozucu..
güzel haberler alalım :KK36:

Aslında çabuk bakılıyo ama doktor hemen onaylamıyo ya bide e nabıza düşer diyolar ya asla hemen düşmüyoki
Senin transferede çok az kaldı ya 😍
aynenn canım, o yuzden aslında dogru ...
evetttt cumartesı progesteron baktırcam sonra da ınsallah pazar transfer :KK37:
heyecanlıyım çokkk...

Back
X