• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kuzum doktor bana ağrın olursa minoset ve parol sadece bu ikisinden kullanabilirsin dedi , ama asla minoset plus olmayacak o kesinlikle yasak

Parolla minoset kullanilabilir demislee benim listemde yaziyor, minoset plus yasakli ama sadece normali ..
estrofemin yan etkisi basagrisi acaba omu tetikledi benimde ilk zamanlar bir tik agridi ama suan daha alisti bunyem

Yok canim, Allah muhtac etmesin hiç hazetmem ağrikesiciden
Ben de ağrı kesici hiç sevmem. Ama alabileceğimi bilmek de güzel ☹️ çok fenalardayım az az sürekli vuruyor

Bence de ilaç kullandığın sürece adet olmazsın. Benim transferim döngümün 25.gününde olacaktı. Ama e2 değerim çok iyi yükselmediği için birkaç gün daha bekledik 31.günü olacak transfer. Yükseldikten sonra iğnelere başladım. doktorum hiç korkma adet olmazsın dedi üstüne basa basa sordum. Yetmedi çıktıktan sonra hemşiremi arayıp sordum😂
Prairie daisy Prairie daisy ben de 35. günü oldum transfer adet olmadım başını kaçırdım konunun doğal siklus muydu senin bilmiyorum öncesinde lucrin olduğum için olmadım

Transferden sonra kaçıncı gün duş aldınız
Ben ertesi gün aldım hemen zaten transfere de duş alıp gitmiştim. Ilıktanbiraz daha sıcak suyla duş alıp çıkmadan buz gibi su dökünüyorum. Kan dolaşımını hızlandırsın diye. Tutunma için kan dolaşımını arttırmak iyi demişlerdi

Merhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim🥰

İsimembriyo bilgisitransfersonuç
@Cloudrose5 günOcaktransfer
İptal
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi 5 gün22 ocak:dua:
@mucize19965 günocak:dua:
@pembeumut1115 günOcaktransfer
İptal
@Ahsen5555 gün24 Ocak:dua:
@LeyLA84db3 günocak:KK43:
@Hope35355 günocak:anneadayı:
@Aymelek5 gün4 ocak:anneadayı:
@geceyagmuru3.gün13 Ocak:dua:
@Kubra Avci5. Gün6 ocak:anneadayı:
karamel Latte karamel Latte 5 gün23 ocak:dua:
@sihaymihay5. GünOcak:anneadayı:
@MaviHayallerim5. Gün9 ocak:anneadayı:
@Smileess5.gün14 Ocak:anneadayı:
lor-kurabiyesi lor-kurabiyesi 5.gün17 ocak:dua:
@Buurcuumm5. Gün2 ocak:anneadayı:
N Neptunnn 5. Gün16 ocak:dua:
@ecedaily5. Gün24 ocak:dua:
@Teach_Mavi5. Gün10 ocak:anneadayı:
@sev95. Gün23 ocak:dua:
@Maysa20115. Gün17 ocak:dua:
@nirayku5. Gün30 ocak:dua:
Hilal911 Hilal911 3. Gün3 ocak:anneadayı:
Prairie daisy Prairie daisy 5.Gün20 ocak:dua:
@Patilisever5. Gün10 ocak:dua:
@Titizzzz5. Gün13 ocak:dua:
@Rosee06.Gün18 ocak:dua:
Şu hamile emojileri nerden buluyorsun

Ben ertesi gün aldım hemen zaten transfere de duş alıp gitmiştim. Ilıktanbiraz daha sıcak suyla duş alıp çıkmadan buz gibi su dökünüyorum. Kan dolaşımını hızlandırsın diye. Tutunma için kan dolaşımını arttırmak iyi demişlerdi
Transfer öncesi yıkandım ama sonra Valla korktuğumdan değil ama hiç halim yoktu 3-4 gün yıkanamadım. Yoksa çok sıcak olmayan banyo yapabilirsiniz demişlerdi

Ya muhabbetlere asla yestişemiyorum nekadarda hizlisiniz 😂😂 günlerdir okuyorum okuyorum bitsin yazicam diyorum yenileri ekleniyor😃 pozitif haberleri var çok güzell hepsini temessumle okudum çok sevindim🧡 transfer olucak arkadaşlara şimdiden kolaylıklar diliyorum su gibi sorunsuz bir gün olur size inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ve beni sorucak olursanız, asla yatamadim surekli bir haraket halindeydim, umarim bu olumsuz bir etki yaratmaz. Kurumdanda yatmana gerek yok dediler kan akisi icin hareket istiyoruz dediler onlara inandim 😃 bugun transferi gününü saymazsak 3.gün , aklim fikrim testlerde 😃 eczanelerinden önunden gecerken kendimi zor turuyorum😂
Aynı gün transfer olmuşuz. Ben de test almamak için çok zor tutuyorum kendimi çook erken daha 🥲

Bu arada kızlar ben migren hastasıyım ileri derecede doktorumla görüştüm herhangi bir atak geldiğinde parol minoset zaten kesmiyor kesmez mümkün değil acile gidip damardan parol alabileceğimi ve oksijen istememi söyledi estrofem kullanırken tuttu başım transferden önce 2 kere. dakikada 4 ml oksijen burundan bir de parol mis gibi yeterli oluyor zararı da yok

Çok net çıkmış ama ne zaman çıktığı da önemli. Benim de öyle olmuştu çok geç çıkmıştı kuruma çizgisiydi. Negatif olmuştu yani. hamileyken de hemen çizgi belirmişti. Maalesef kuruma çizgileri olabiliyor 😔
Diğer testlerde hiç böyle bişey başıma gelmediği için ister istemez gereksiz bir heyecana ve umuda kapıldım ama ne yazık ki sonucu hüsran oldu. İnşallah doğru zamanda herşey güzel olur 🌸

Ya muhabbetlere asla yestişemiyorum nekadarda hizlisiniz 😂😂 günlerdir okuyorum okuyorum bitsin yazicam diyorum yenileri ekleniyor😃 pozitif haberleri var çok güzell hepsini temessumle okudum çok sevindim🧡 transfer olucak arkadaşlara şimdiden kolaylıklar diliyorum su gibi sorunsuz bir gün olur size inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ve beni sorucak olursanız, asla yatamadim surekli bir haraket halindeydim, umarim bu olumsuz bir etki yaratmaz. Kurumdanda yatmana gerek yok dediler kan akisi icin hareket istiyoruz dediler onlara inandim 😃 bugun transferi gününü saymazsak 3.gün , aklim fikrim testlerde 😃 eczanelerinden önunden gecerken kendimi zor turuyorum😂
Ben de sağlık raporu için sağlık ocağına ve ilaçlar için eczaneye gittim ertesi gün sonra bir gün arayla 2-3 defa. Bu beni tedirgin etti ama şükür tutundu. Hatta bir ara toz aldım hafif ev işi yaptım. İlk 9 gün çok zor geçti son üç gün çok hızlı geçti 12. Gün gelmişti ve test sonucu ağladım değer 231 çıkmıştı. Darısı bekleyenlerin başına

Ben de sağlık raporu için sağlık ocağına ve ilaçlar için eczaneye gittim ertesi gün sonra bir gün arayla 2-3 defa. Bu beni tedirgin etti ama şükür tutundu. Hatta bir ara toz aldım hafif ev işi yaptım. İlk 9 gün çok zor geçti son üç gün çok hızlı geçti 12. Gün gelmişti ve test sonucu ağladım değer 231 çıkmıştı. Darısı bekleyenlerin başına
Hayirli olsun tatlim saglicakla kavuşun pomçiğe 😍

Erken daha bekle 5. Güne kadar🤭

Aynı gün transfer olmuşuz. Ben de test almamak için çok zor tutuyorum kendimi çook erken daha 🥲
Yaaaa ayni günmüyüz🧡 eeee nezaman yapalim ben burda yazilanlari okudukça biraz sabirsizlaniyorum , 5. Gün bir erken test konusunda arkadaslarimdanda gazlaniyorum benim gidisat iyi degil ben yarin bir nobetci bulup 1 erken test ,9374737367373 tanede kaset alabilirim gibi sanki 😂😂

Back
X