• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çok teşekkür ederim kuzucum karnımı sevip dinlenme vakti 🤭

Çok teşekkür ederim canım benim inşallah aranıza gelicez biz de 😍

Allah yar ve yardımcınız olsun senin de bebişinde 😍

Tamam ablacım emir demiri keser 😂🤭 5 tane erken gebelik testi stokladım önceden 😂

Çok teşekkür ederim kuzucum karnımı sevip dinlenme vakti 🤭

Çok teşekkür ederim canım benim inşallah aranıza gelicez biz de 😍

Allah yar ve yardımcınız olsun senin de bebişinde 😍

Tamam ablacım emir demiri keser 😂🤭 5 tane erken gebelik testi stokladım önceden 😂

Canım tek embriyo olmasına rağmen ikizse değer ondan yüksekse kese görünmeye bilir miş belki ondan geç cagirmislardir .biraz araştırdım .
Bu umarım lafını da komplikasyonu tek de daha az diye dedim yoksa sağlıklı olsun yeter dedi .rahatladım .
Bana 2 tane transfer edildi 6 Ocakta transfer oldum .Kese görülür mü?

4ba kaliteli embriyo nasıl oluyor acaba iyi mi kötü mü keşke hiç sormasaydım canım sıkıldı şimdi yarın transferim 11 de
Burdan bakabilirsin canım

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-22-21-20-21-271_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-12-22-21-20-21-271_com.android.chrome.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 141
Euthyrox zaten ömür boyu Oksapar hamilelik boyunca diğerini de gebelik oluşursa 12. Haftaya kadar devam dedi. Sonrası için yorum yapmadı.
Hadi ya bana da öyle söyledi hamilelik boyunca oksapar devam ama diğerleri net mi bilmiyorum gebelik oluştu ama hala devam ediyorum tedavide olduğu gibi.Bakalim 9 gün sonra keseyi görmeye gidicem inşallah güzel sonuçlar alırım

Back
X