- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
- #7.521
E 1 gun yıne eklemişsin o da guzel benceOldum canım oldummm
Yok ben 6. Gün başlıyım diyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E 1 gun yıne eklemişsin o da guzel benceOldum canım oldummm
Yok ben 6. Gün başlıyım diyorum![]()
Ben Çarşamba günü kan verecem canım bugün sabah kaset test pozitif çıktıCanım senin sonucun ne oldu bakalım![]()
Bizim yarim saat yatirdilar , sanada aynisini yapicaklardir kuzumBende arkaya yatarım diye planlıyordum ama siz böyle yapmışınız bende öyşe yaparım mağdem![]()
Yaaa çok sevindimmmm iyiki yapmissin , huzursuz olmustun çunki simdi cok daha iyisindirKızlarr duramadim simdi yaptım Allah'ım sana şükürler olsun herkese nasip etsin devamı gelsin sağlıkla ilerlesin insalh
Eki Görüntüle 3196127
Benimki 5 saat sürüyoBen hafif yatırarak gelmiştim canım 1 buçuk saat fln sürüyor benim hastane ev arası
Bende korktugum için erteledim yaE 1 gun yıne eklemişsin o da guzel benceayyy ben sonucu gormekten korktugum için yapamıyorum sen cesaretlısın.. hadi bakalım hayırlı olsun
![]()
Bu güzel bişey hiç belirtin olmamasndanKızlar benim daha şimdiden uyku hali başladı
Hemen uykum geliyor sabah hiç uyumamış gibi uyanıyorum bı kaç. Gündür uyku arttı
Ayyyy o belirtiyi beklemekBende korktugum için erteledim yaherhangi bir belirti olursa 5. Gün yaparm belki canm
Bunu saymazsan hiç belirti yok hamile değilim gibiBu güzel bişey hiç belirtin olmamasndan![]()
ufacık bişeyle kendini belli etse yeterAyyyy o belirtiyi beklemek![]()
3 aylk hamileydim hiç bişeym yoktu benimBunu saymazsan hiç belirti yok hamile değilim gibi![]()
Ya benım kramp girmişti hep onu beklicem olmazsa diye korkuyorum bende olmadan tutunursa bu defa boşuna yormuşum kendimi dicemufacık bişeyle kendini belli etse yeter![]()
Karnın şişmiş miydi3 aylk hamileydim hiç bişeym yoktu benim![]()
Bende öyle diyorum ya belirti olmazsa ya teste cıkmazsa diyeYa benım kramp girmişti hep onu beklicem olmazsa diye korkuyorum bende olmadan tutunursa bu defa boşuna yormuşum kendimi dicem![]()
Biraz cıkmıştı herkes cıktı dedi ama ben hiç kabullenmek istememiştim en son pijamamın beli sıkınca anlamıştımKarnın şişmiş miydi
İlk 2 gun tutunuyo zaten sonra pek bi belirti aramam heralde ben. İşte hep korkularımız ortak korkularBende öyle diyorum ya belirti olmazsa ya teste cıkmazsa diye![]()
Ya ben karnın şişmesini cok merak edıyorum nasıl oluyo nasıl hissedılıyo acaba diyeBiraz cıkmıştı herkes cıktı dedi ama ben hiç kabullenmek istememiştim en son pijamamın beli sıkınca anlamıştım![]()
Benim bünye kabul etmemişti gebe oldugumu onun için hissedemedim benYa ben karnın şişmesini cok merak edıyorum nasıl oluyo nasıl hissedılıyo acaba diye![]()