• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ayy çok teşekkür ederim üşenmemişsiniz ayrıntılı anlatmışsınız. Ekran görüntüsü aldım. Gösteririm ❤️
O nasıl laf canım . Tabiki yardımcı olacağız burda bunun için beraberiz . Yeri geliyor bizde başka konuda yardım istiyoruz . Herkesin bilmediği acemilik peri var 😍

Ben malesef. 2 yıldır bıraktım ama tam bırakma değil ara ara içiyordum bazen çok bazen az. Ama opu sürecinde hiç içmedim yumoşlar etkilenmesin diye ondan sonra tek tük içtim. Transferden 2 hafta önce tamamen bıraktım
Anladım canım inşallah gebelikte içmediğin için bir daha da içemezsin

Kızlar selam
Sonucu pozitif olanlar 🥰
Süreç nasıl geçiyor
Yani benim karnımda sürekli değişik bir ağrı var ama sürekli..
Ağrı gibide değil aslında kasılma mı batma mı gerilme mi değişik birşey. Kuvvetli değil ama hep var
Doktorumla pazartesi randevulaştık ama bu durum beni geriyor
Belkide normaldir ama bilemedim

Kızlar selam
Sonucu pozitif olanlar 🥰
Süreç nasıl geçiyor
Ağrı gibide değil aslında kasılma mı batma mı gerilme mi değişik birşey. Kuvvetli değil ama hep var
Karın ağrısı bendede oldu ilaçlar kullanıyoruz belki onlarda agrtiriyor yeslemeden de kaynaklanıyor belki sürekli olmuyor ama olmuştu geçen günler bendede

Kızlaarrr ilk idrarla yaptım bugun 8.gün oldu 😊 Hala bakıp bakıp duruyorum inanamıyorum 😍 Dünden daha belirgin demi 💃
P_20230125_093753_vHDR_Auto.jpg

Ben elendim. İnşallah başka aylara gençler ne diyim. Şu testi şöyle görmek hep mi aynı şekilde yıkar 4 yıldan beri. Cuma kanı artık formalite icabı veririm.

Hamile arkadaşlar dualarım sizlerle inşallah sorunsuz süper keyifli bir 9 ay geçirirsiniz 😊 darısı başımıza

Eklentiler

• 6E66A762-787E-45D3-B3A5-92E5415A4FC2.webp
    6E66A762-787E-45D3-B3A5-92E5415A4FC2.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 89
Ben elendim. İnşallah başka aylara gençler ne diyim. Şu testi şöyle görmek hep mi aynı şekilde yıkar 4 yıldan beri. Cuma kanı artık formalite icabı veririm.

Hamile arkadaşlar dualarım sizlerle inşallah sorunsuz süper keyifli bir 9 ay geçirirsiniz 😊 darısı başımıza
Sadece bu testlerle umudunuzu bitirmeyin.
Burda çok örnekleri gördük
Bu testlerde çıkmayan ve kanda çıkan.
Kan testine kadar aynı dikkatle devam edin derim 🌺🙏🏼

Cok üzgünüm 😔

Bu testler için adetli olmak mı gerekiyor?
Hayır gerekmıyor canım bunlar bagısıklıkla ilgili testler ve kan pıhtılaşması ile ilgili. İyi kalitede embrıyo konuşdugu halde tutmayınca rahımde bagısıklık saldırabılıyomuş embrıyoya ve bu yuzden tutmuyo ona bakıcak buyuk ihtimal doktorun..

Kızlar selam
Sonucu pozitif olanlar 🥰
Süreç nasıl geçiyor
Çok normal canım arada bende de oluyor..
Akşamları tansiyonumun düşmesi dışında iyiyim.
Çok ayakta kalıp çok yürüyünce de batmalar hafif ağrılar oluyor.
Benimde pazartesi günü randevumm 🌸

Görünmeye başladı gibi sanki 😇 yalnız tiroid im 3.86 ya çıkmış haşimato var hafta içi 50 hafta sonu 75 euthyrox kullanıyorum. 18 ocakta transfer oldum. Birazdan gidip kav vereceğim tiroid için beta da isteyeceğim. Ben kendimi avutmuyorum demi görünüyor çizgi çok silik şekilde
Görünüyor canım 🥰🥰
Beşinci günün dimi bugün ?
Kaçıncı gün embriyosuydu

Dünki testinde ben görmüştüm ama 😔Rabbim en kolay şekilde nasip eylesinn

Kızlar bugün de ilk idrarla test yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükür sağlık ocağında da kan verdim çok heyecanlıyım inşallah bu da kimyasal olmaz Allah'ım hepimizin kucağını bebislerle doldursun 🙏🥰

Eklentiler

• IMG-20230125-WA0000.webp
    IMG-20230125-WA0000.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 79
Back
X