• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben elendim. İnşallah başka aylara gençler ne diyim. Şu testi şöyle görmek hep mi aynı şekilde yıkar 4 yıldan beri. Cuma kanı artık formalite icabı veririm.

Hamile arkadaşlar dualarım sizlerle inşallah sorunsuz süper keyifli bir 9 ay geçirirsiniz 😊 darısı başımıza
Son güne kadar ilaçlarını aksatmadan devam et canım belli olmuyor bu işler 💕🙏

Hiç kasmıyorun canım ben sabah sağlık ocağına gittim geldim kahvaltı hazırladım masayı topladım. Yani olacaksa olacak
2 gün yat diyince ben de korktum biraz. Çünkü ev 1 günde kontrolden çıkmaya başladı ve ben temizlik hastasıyım :temizlik:

Canim ayakta olmanin sana kan dolasimi olarak faydasi bile olur. Kalkip kahvalti hazirlasan yemek yapsan belki de daha iyi bile hissedersin. Aslinda bu annelik içgüdüsü zaten fitraten bizlerde var az çok neyin zararli neyin olagan oldugunu bilebiliyoruz. Ani hareketlerden ilk üc dort gün çok eğilmeden bi yere uzanmadan agir kaldirmadan her seyi yapabilirsin. Ben 3 haftadir mutfaktayim, yeri geliyor makineye girmeyen seyleri elimde yikiyorum. Cok bi yere egilmemeye calisiyorum yavaş agir hareketlerle evde aktiftim cumaya kadar iste beş gündür birazdaha agirlastim psikolojim sanirim
Bana da 2 gün dinlen, sonra hareketlerine dikkat et dediler. Ağır kaldırma, ani hareketler yapma, yarım saatten fazla ayakta durma vs. Ama normalde kadınlar hamile kaldıklarını öğrendiğinde çoktan 1 ayı geçmiş oluyor. Çok üstüne düşmemek lazım bence de

Canim ayakta olmanin sana kan dolasimi olarak faydasi bile olur. Kalkip kahvalti hazirlasan yemek yapsan belki de daha iyi bile hissedersin. Aslinda bu annelik içgüdüsü zaten fitraten bizlerde var az çok neyin zararli neyin olagan oldugunu bilebiliyoruz. Ani hareketlerden ilk üc dort gün çok eğilmeden bi yere uzanmadan agir kaldirmadan her seyi yapabilirsin. Ben 3 haftadir mutfaktayim, yeri geliyor makineye girmeyen seyleri elimde yikiyorum. Cok bi yere egilmemeye calisiyorum yavaş agir hareketlerle evde aktiftim cumaya kadar iste beş gündür birazdaha agirlastim psikolojim sanirim
Hazirla cnm sürekli yatmanın tutunmaya etkisi yok ağır iş yapma sadece. Ben transferin ilk günü hiç dinlenemedim soraki günler dinlendim. 10 gün geçti artık şimdi dikkat ediyorum biraz 🤗

2 gün yat diyince ben de korktum biraz. Çünkü ev 1 günde kontrolden çıkmaya başladı ve ben temizlik hastasıyım :temizlik:

Bana da 2 gün dinlen, sonra hareketlerine dikkat et dediler. Ağır kaldırma, ani hareketler yapma, yarım saatten fazla ayakta durma vs. Ama normalde kadınlar hamile kaldıklarını öğrendiğinde çoktan 1 ayı geçmiş oluyor. Çok üstüne düşmemek lazım bence de
Canım temizlikte yapma tabi ufak tefek yemeğini bulaşığını hallet tamam

Hergün duphalac içiyorım zaten olmam biraz zorda bi cıksaydım daha rahat olurdum😂
Bugün 2. Gün hiç bişey hisstemiyorum normal mi😂
Benim bugün karnımda kasılma gibi oldu. Arada bi adet ağrısı gibi tatlı bi ağrı gelşyo gidiyo 😅 bende size sorcaktım ilk günlerde böyle olan var mı diye bide eczaneye gittm geldim 🙊

Back
X