• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Daha 2.günüm ama bu kullandığımız ilaçlar beni çok kötü etkiliyor yapmayacağım şeyleri yapıyorum. Normalde ben günde en az 3 kahve içerdim birkaç gündür içmiyorum. Kafeinsiz içebilirsiniz demişlerdi Starbucks’ta kendime kafeinsiz kahve hazırlatayim dedim. Eşimle 2 Starbucks gezdik ikisinde de yer bulamadık. İkinciden çıktıktan sonra ben sokak ortasında ağlamaya başladım 🤣 bi kahve istedim onu bile içemiyorum diye. Gerçekten sinirimi bozuyor bu hormon yüklemeleri 🙈

Raporlarda şu şekilde canım verdiğin kağıtta doktor adı yazar .ama rapor kodu var bide muhasebeci onu sistemde görüyor .mesela sen ayağını burktun rapor aldin .doktor sisteme burkulma sebebi ile 5 gün istirahat yazıyor . Doktor açıklamaya sistemde ne girerse muhasebeci onu görüyor . Sistem üzerinden .yoksa tüp herşeyi detaylı görmüyor .ben her ihtimale karşı transfer sonrası rapor almadım yıllık izin kullandım
He iyiymiş canım o halde anladım teşekkür ederim 🥰

Daha 2.günüm ama bu kullandığımız ilaçlar beni çok kötü etkiliyor yapmayacağım şeyleri yapıyorum. Normalde ben günde en az 3 kahve içerdim birkaç gündür içmiyorum. Kafeinsiz içebilirsiniz demişlerdi Starbucks’ta kendime kafeinsiz kahve hazırlatayim dedim. Eşimle 2 Starbucks gezdik ikisinde de yer bulamadık. İkinciden çıktıktan sonra ben sokak ortasında ağlamaya başladım 🤣 bi kahve istedim onu bile içemiyorum diye. Gerçekten sinirimi bozuyor bu hormon yüklemeleri 🙈
İçme kuzum ben onuda içmiyorum 😂

kızlar ben suanda 5+4 üm henüz bebe görünmedi ama düşükte olmadı kesem biraz bozulmuş sma olsundu😂 ağzımda iğrenç bir tat bitmiyor mide bulantısı yok ama tiksinti çoook değişik rezil bir tat ağzımds o tattan tiksiniyorm resmen🤣 sizlerde var mı bişi

Aynen canım ama erkek bu kişi diğer arkadaşda erkek 3 erkek arasında tek kadın benim, zaten gelen giden de hep erkek çiftçiler kadın çiftçimiz çok az. O sırada çiftçilerde olabilirdi yani odana geç orda sor demi. Ben zaten izne problem çıkarsadı anlayacaktım tüp bebek tedavisindeyim mutlaka gitmem lazım diye. Ama diper arkadaşın yanında sorması canımı sıktı kaldıki böyle patavatsız değil normalde.
Kesinlikle ben olsam bende acayip sinirlenmiştin. Böyle şeylere bende gelemeyen birisiyim. Çok haklısın ama işte şimdi kızdığını falan belli etsen

kızlar ben suanda 5+4 üm henüz bebe görünmedi ama düşükte olmadı kesem biraz bozulmuş sma olsundu😂 ağzımda iğrenç bir tat bitmiyor mide bulantısı yok ama tiksinti çoook değişik rezil bir tat ağzımds o tattan tiksiniyorm resmen🤣 sizlerde var mı bişi
Geçen bana da oldu o tat acı bı su gibi geldi kötü bişey baya ama şu an yok 😌Benimki kaç haftalık yada aylık bilmiyorum

Back
X