• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

benim dün transfer oldu. bir tüpte iki tane oluyormuş biz birini transfer ettirdik diğerini bir gece beklediler büyüme olursa tekrar donduracaklardı olmazsa imha olacaktı. bu sabah aradılar tekrar dondurmuşlar:) içiniz rahat olsun
Biz ikisinide istiyoruz isallah sorunsuzca gelirler bana 🙏🙏

Valla deli divane paralar ödemişim bilmeyince ilk tüp bebek deneyimim eczacımda güya tanıdık hiç bir şekilde devlete yazdır öder filan demediği için bahçeci nin reçetesini gidip gidip aldım sağlık olsun bebiş olsun ne diyeyim🥰🫶🏻
Ah bu tanıdıklar yok muı adamı dahada batırıyolar 😂😂 ben başka başka eczanelere soruyorum hep. 😁😁 işte bebiş olsun diye gözümüz görmüyo veriyoz 🙁

Bana bugün yazılan ilaçları almak için gittiğim 2 eczanede de yazdırın öyle verelim yazık dediler. Aile hekimi de yazıyormuş yarına gidip yazdırıcam öyle alıcam Allah razı olsun en azından aile hekiminin yazabileceğini öğrendim yoksa ben uzman yazması gerek diye hiç bakmazdım çaresine

Back
X