• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canımm 🥲
Allah razı olsun çok teşekkür ederim duanı almak beni mutlu cok mutlu etti 🥰❤️
Tüp bebek sürecinde tedavi zamanı sonrası çok kişiyle konuştuk, yazistik. Doğum yaptıktan sonra buradan kopamadim en çokta seni takip ettim sonra kayıp ettimm. Çocuklar hareketli o kadar sık giremez oldum derken iki gün önce gündemde topigin çıkınca dikkatimi çekti. Bu o dedim sevindim inşallah pozitif sonucunu alip sağlıkla kucağına aldığınida görürüz 🤲

Tüp bebek sürecinde tedavi zamanı sonrası çok kişiyle konuştuk, yazistik. Doğum yaptıktan sonra buradan kopamadim en çokta seni takip ettim sonra kayıp ettimm. Çocuklar hareketli o kadar sık giremez oldum derken iki gün önce gündemde topigin çıkınca dikkatimi çekti. Bu o dedim sevindim inşallah pozitif sonucunu alip sağlıkla kucağına aldığınida görürüz 🤲
Yaa öylemiii🥰 ben seni görüyordum topiklerde bilseydim beni aradıgını yazardım sana😂
Benim topik o dönemde gündemdeydi şimdide öyle oldu herkesede şans getirdi çok şükür 🥰
İnşallah güzel günleride hep beraber görürüz canım ❤️

Bunlar tatli heyacanlar canim kalp atisinida keseleride goreceksin ister tek olsun ister 2 kese rabbim gönlunden geceni versin ondan sonra rahat rahat hamileligin tadini cikartirsin. Sayili gunler okadar cabuk gecerki bir bakmissin dogum gelmis 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Canım benim dileklerin için teşekkür ederim 🙏🌸 umarım inşallah keseyi de kalp atışını da duyarız 🤲Aminn 🙏♥️ En çok endiselendigim kalp atışı onu duysam içim rahatlicak rabbim hayırlısını versin inşallah ♥️

Yaa öylemiii🥰 ben seni görüyordum topiklerde bilseydim beni aradıgını yazardım sana😂
Benim topik o dönemde gündemdeydi şimdide öyle oldu herkesede şans getirdi çok şükür 🥰
İnşallah güzel günleride hep beraber görürüz canım ❤️
Aynen dermabebek falan renkli kızlar vardı. Güzeldi o topik . Arıyordum vallahi birine sordum kızların süreci devam ediyor dedi de ismini değişti demedi 🤣bizi en iyi bız anlarız aynı yollardan geçtik. Biz Allah'ın daha fazla sevdiği kullariyiz. İmtahani ağır olanlardan .

arkadaşlar lütfen ped ve peçete kullanmayın bir arkadaşın yazdığı gibi eski atlet yada tişörtlerinizi (pamuklu)ped boyunda kesin yıkayıp ütüyle katlayın ve onları kullanın.ben bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybetmiştim.fitil çubuğu kullananlar mutlaka kullanımdan sonra sıcak sirkeli suda dezenfekte etmeli aslında en iyisi eldiven kullanmak.yazılanları okuyunca uyarmak istedim herkese sevgiler🥰
Merhaba sizin enfeksiyon kapmanız nasıl oldu ve belirtiler yada süreç nasıldı
Yani bendede bir kaşıntı yanma oluyor
Fitil ilaç kalıntıları yapıyor diye düşündüm ama siz böyle yazınca tedirgin oldum

Merhaba sizin enfeksiyon kapmanız nasıl oldu ve belirtiler yada süreç nasıldı
Yani bendede bir kaşıntı yanma oluyor
Fitil ilaç kalıntıları yapıyor diye düşündüm ama siz böyle yazınca tedirgin oldum
Ben hep peçete kullandım ya mafetti kaşıntı yanma beni 🤔😔

Back
X