• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canm 6+ günler 7 haftalık oluyor zaten doldurmak uzeresin neyse sende kafani çok karıştırma nasıl diliyorsan öyle düşün byrdakilarin kafası çok karışıyor ben karişmiyorum 🙈🙈😂
Kuzum bende anlamıyorum ki bu haftalardan doktor ne derse artık ona göre biliyorum.Eger öyleyse güzel bişey sevindim yani 😌😌🤗Ama kafamda karışıyor biraz en iyisi pazartesi net öğrenmek 🤗🤗

İnşallah canm valla iğne yerlerim beze oldu gene acımaya başladı geçiyor tabi yeterki sağlıkla gelsinler inşallah sana iğneye gerek kalmasın 😂
Ayy bende iğne yiyorum progestan dex canım günde 2 tane 😂 onun dışında fitil kullanıyorum onu arttırdı daha da artmazsa başka iğne verir heralde yeter ki iyi olsunlar ah işte analık 😂
Canım ben günde 4 defa kullanıyordum fitil progestan şimdi doktor 3 indirdi
İğne de kullanıyo musun bebeğim

Ayy bende iğne yiyorum progestan dex canım günde 2 tane 😂 onun dışında fitil kullanıyorum onu arttırdı daha da artmazsa başka iğne verir heralde yeter ki iyi olsunlar ah işte analık 😂

Kullanıyorum kuzum.Progestan hem iğne hem fitil kullaniyorum.Fitil günde 3 defa vajinal İğne günde bir defa birde oksapar kullanıyorum.Estrofem günde 3 e düşürdü bu sefer ağızdan yaptı.daha demir hapı falan vermedi vitamin falan sadece levantron imom omega aliyorum.Bir de kan sulandırıcı kullanıyorum.

Bakalım benimde ne zaman kesicek migdem çok kötü ilacalrdan zaten artık yemek yemekte zorlanıyorum

Merhabalar arkadaşlar ben şimdi geldim tranaferden 😇 12 gibi 2 yavru trasnfer ettiler ilk 45 dk kıpırdamadan yattım ayaklarım dik bükük şekilde sonra sertbest dediler üzerimi giyindim tekrar yattım şimdi tekrar yatıyorum 😇 biri 3AA diğeri 4 AA iki embriyo transfer edildi doktor kaliteleri çok iyi dedi ama inşallah tutunur bana bebiklerim ben şimdiden bi bağ kurdum aile bireylerini tanıttım falan ismen tabi 😇
16 şubat test günüm olucak rabbim isteyen herkese naaip etsin bana da inşallah hayırlısı ile hayırlı sonuçlar ile karşılaşmayı nasip etsin Allahım 😇

Şimdi tabsiyelerini dinlerim nr yapayım ne yiyip ne içeyim ne yemeyeyim falan 😇😇

Merhabalar arkadaşlar ben şimdi geldim tranaferden 😇 12 gibi 2 yavru trasnfer ettiler ilk 45 dk kıpırdamadan yattım ayaklarım dik bükük şekilde sonra sertbest dediler üzerimi giyindim tekrar yattım şimdi tekrar yatıyorum 😇 biri 3AA diğeri 4 AA iki embriyo transfer edildi doktor kaliteleri çok iyi dedi ama inşallah tutunur bana bebiklerim ben şimdiden bi bağ kurdum aile bireylerini tanıttım falan ismen tabi 😇
16 şubat test günüm olucak rabbim isteyen herkese naaip etsin bana da inşallah hayırlısı ile hayırlı sonuçlar ile karşılaşmayı nasip etsin Allahım 😇

Şimdi tabsiyelerini dinlerim nr yapayım ne yiyip ne içeyim ne yemeyeyim falan 😇😇
Canim hayırlı olsun 🙏 umarım güzel bir sonuç alırız .Rabbim herkese nasip etsin 🤲 Sadece bol bol yatıp dinleniceksin.Bu dönemde pek yapicagin bişey yok .Ağır kaldırma eğilme yeterki

Göbekten yapıyorsun ben göbekten iki tane oksapar vuruyorum o da yetiyo gobegime 😂kalçadan olan fena amacım:) aynen iyi olsunda herşey nabalim

Canım senin beta değerlerinin artışı nasıldı, ikizler ya merak ettim ☺️ benim 9.gün 343 11.gün yani bugün 599 çıktı
Vala benim baya yüksekti kuzum .9.Gun 1000 çıktı 1 hafta sonra 10000 çıktı 😘Senin çıkar ama ikizse yükselir teksede yükselir şu an iyi ama değerin ilerleyen zamanda daha da artar

Back
X