- 12 Mart 2019
- 16.267
- 35.813
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.041
Benimde öyle oluyo şuan bile öyleBenım hergun aklımda bi tek o var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle oluyo şuan bile öyleBenım hergun aklımda bi tek o var![]()
Hadi bakalım sağlıkla tutunsunlar inşallahHayırlısı Olsun canım benim transferim gerçekleşti çok şükür iki emriyo koyuldu herşey yolunda denildi gün bekliyecegim artık
Hee fobi yaptık vallaYeni topic mi acılsın diye konuşma oldu da kuzumsanki topic acanın cocugu düşüyo gibi düşünmeye başladık şimdide
hey allahım ya
![]()
Ben Eyüp devlet hastanesinde vermiştim geçen hafta yılbaşında cumartesi günü ertesi gün hemen çıkmıştı . Bida verilebiliyorsa aklınızda olsun diye söyledimAa keşke bilseydim çekerdim fotograf bendebizim hastane sanırım başka yere gönderiyor testleri orada bakılıyor diye biliyorum ama o yüzden bugün gönderseler akşama cumartesi pazar tatil zaten pazartesi bakarlardır diye düşündüm
Evet ya neyse örgü falan başlayayım en iyisiAklımızdaki tek şey o oldugu için geçmiyor zaman![]()
Evet dizi iyi fikirmiş sağol canım olmadı örgüye girişeceğimAyyyyy en korktugum sey benımde ilk 2 gun hiç zaman gecmıyor ciddendizi falan izle canım 2 saat sürüyo ya anlamazsın belki
Kitap oku dizi izleEvet ya neyse örgü falan başlayayım en iyisi![]()
Aramıza hoşgeldin canımselam kızlar bende iğnelere başladım büyük ihtimal 11.de çarşamba yumurtalarım toplanacak duruma göre taze transfer olacağım kendimi yalnız hissettim burada birbirimize moral oluyoruz diye yazayım dedım
Yanlız değilsin çok kalabaligiz güzel sağlıklı yumoşlarin olsunselam kızlar bende iğnelere başladım büyük ihtimal 11.de çarşamba yumurtalarım toplanacak duruma göre taze transfer olacağım kendimi yalnız hissettim burada birbirimize moral oluyoruz diye yazayım dedım
Bizimki sanırım kanuniye gidiyor o hastanedekiler haftasınu çalışıyorsa eğer bence çıkar. Çalışmuyorlarsa pazartesine kalır ama bence nöbet sistemi çalışıyordur laboratuvarda sonucta. Yarın bakıcam sık sık bakalımBen Eyüp devlet hastanesinde vermiştim geçen hafta yılbaşında cumartesi günü ertesi gün hemen çıkmıştı . Bida verilebiliyorsa aklınızda olsun diye söyledim![]()
Kalmassin inşallah canım bu seferYok yok kaç aydır listelere giriyorum boş boş kalıyorum öyle![]()
Kitap okuyunca bana daha cok sinir basıyoKitap oku dizi izle![]()
Çıkar muhtemelen salgın çok fena olduğu için hızlanmışlar bi ara çıkmıyordu 2 güneBizimki sanırım kanuniye gidiyor o hastanedekiler haftasınu çalışıyorsa eğer bence çıkar. Çalışmuyorlarsa pazartesine kalır ama bence nöbet sistemi çalışıyordur laboratuvarda sonucta. Yarın bakıcam sık sık bakalım
O değilde şimdi ben cumartesi adet olmuş olsam pazar doktor çalışmıyor pazartesine geç mi kalmış olurum acaba merak ettimVardır inşallah ya ikna et![]()
Ay amin inşallah canımHadi bakalım sağlıkla tutunsunlar inşallah![]()
İnşallah canım. Gercekten herkes hasta ve artık test yapılmıyor genellikle bence yine çok arttı bu illetÇıkar muhtemelen salgın çok fena olduğu için hızlanmışlar bi ara çıkmıyordu 2 güne
felan çıkıyordu
Canim meraba hayirlisi olsun bugün bana transfer yapıldı iki tane koyuldu 13 gün sonra test yapicam ignelere basladimYanlız değilsin çok kalabaligiz güzel sağlıklı yumoşlarin olsun![]()
Hayırlısı olsun canım bende bugün ignelere basladim transfer oldum bugünselam kızlar bende iğnelere başladım büyük ihtimal 11.de çarşamba yumurtalarım toplanacak duruma göre taze transfer olacağım kendimi yalnız hissettim burada birbirimize moral oluyoruz diye yazayım dedım