• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

12. Haftadır dimi bende salı doktoruma net bir şekilde sorucam. Bu akşam eşimle konuştukta dex le lutinusu toplu alalım diyor oda şubatta falan yine zam gelcekmiş ne olcağı belli değil bazı eczaneler zam gelcek diye vermiyormuş 😒
Ben 12. Haftama kadar kullanmıştım kuzum heryerde öyledir sanırım 😕

Hangi igneyi kullaniyorsunuz. Ben gebeligimde 12.haftaya kadar kalcadan progestan vurdurmustum. İgne vurulmaktan çok, tüp bebekle gebeyken sağlik ocagina gidip pandemi zamaninda onca insanla temas halinde olmak yoruyordu. E bi de 8 yilin ustune gebe kaldim diye baska zorlugunu hatirlamiyorum. Geçti o günler.
Sizde sonuca odaklanin. Yeter ki pozitifi görün iğneler ilaclar ancak sükür sebebi oluyor 😉
Prolutex kullanıyorum şimdi 28 aralıktan bu yana farklı iğneler kullandım ins pozitifi hepimiz görürüz maddi manevi yipraniyoruz tekrar bunu yaşamak isteyecegimi sanmıyorum 🙏

Prolutex kullanıyorum şimdi 28 aralıktan bu yana farklı iğneler kullandım ins pozitifi hepimiz görürüz maddi manevi yipraniyoruz tekrar bunu yaşamak isteyecegimi sanmıyorum 🙏
Bende simdi ki transferimde prolutex vuruyorum. Pahali ama bana cok konforlu geliyor. Simdi 3.kutudayim, sen düşün halimi 💸 😅
Bende iki gündür o ilacin göbekten iğnesini bulacagim diye, iğneyi vurmaktan çatlamayan göbeğim aramaktan çatladi 😆
Büyük şehirde transfer oldum, şehrime gelince basladi dezavantajlar

Estrofeme devam pazartesi kontrolüm var benim😊
Sen nasılsın canım
Valla bende gittim bu süreçte smear testi yapmak da lazımmış onu verdim kist vardı gitmiş ama yine olabilir dedi adette bakacak Yasmin kullanmaya devam ne zaman acaba adet olurum yasminden dolayı kestiremiyorum transferin oldu mi senin canım test ne zaman belli mi

Hemsirem koldan yapabilirsiniz demişti bugün koldan yaptım biontech aşısı. vurulmus gibi kolum zonkladi akşama kadar tekrar mecbur göbekten yapacam benim merak ettiğim transfer olana kadar proluteks kullanacam transfer sonrası tekrar iğne var mı çok yıprandım ignelerden ben 🙄
Sanırım iğneler bir süre devam ediyor pozitifi görünce, ama tam emin değilim 🙏🏻

Valla bende gittim bu süreçte smear testi yapmak da lazımmış onu verdim kist vardı gitmiş ama yine olabilir dedi adette bakacak Yasmin kullanmaya devam ne zaman acaba adet olurum yasminden dolayı kestiremiyorum transferin oldu mi senin canım test ne zaman belli mi
Yok canım daha olmadım ben pazartesi kontrolüm var

Maşallah çok güzel kalınlaşmış benimki o ladar kalınlaşmıyor ondan belkide daha az gelir 😬
Allah yazmışsa herşey boş canim sürekli kalinlassada hamilelik olmadi mi olmuyor nasip herşey herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok sonucu değiştirmiyor çoğu zaman.

Back
X