• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba, 9.gunum de aynı sey bende oldu, yanı dün. Hemsıreye sordugumda ya yerlesme kanaması ya da regl olabılır dedı. Prolutex iğnem oğlen saat 1 de vuruluyorum hep. Dun sabah hemsıreye soyledıgımde öğleni bekleme sımdı iğneyı vurul demıstı. Kanama devam ederse ıkıncı ıgneyı de vurulcaktım ama devam etmedı. Adet mı yoksa yerlesme kanaması mı test gunu anlasılır anca dedı.
Aynen bende anlamadım işte karnım ağrıyor ama canım çözemedim ne olduğunu bende o iğneden kullanıyorum akşamları 1 tane 1 kutum bitti bile 2 başladım.Ben direk doktorumla iletişime geçiyorum ama hiç bişey sormadım normal diye.Bakalim nasıl olucak insllalah yerleşmedir nokta kadar bişey zaten

Selam herkese ☺️ bugün 10.günüm kan verdim değerim 367 çıktı 😍 pzar yeniden vericem artışa bakılacakmış ama şuan için güzel bi değermiş 🤲
İnş bekleyen herkes en kısa zamanda pozitifi görsün 🙏
benim içinde herşey yolunda gider inş endişe hala bitmiyo ama olumlu düşünüyorum ☺️☺️
Cok sevindim canım darisi bize inşallah ♥️🤲

Bence kademe kademe arttiriyolar bana şu an günde 1 sonra 2 ve 3 olcak dedi en baştan doktorum kişiden kişiye etkisi farklı galiba
Evet estrofem dozu transfere yaklaştıkça değişiyor. Ben geçen ay 1 ile başladım sonra 2 oldu sonra günde 4’e kadar çıktı. Dozu bana fazla gelmiş transferim iptal oldu oluşan kistlerden. Bu ay yarım, 1 ve 1 buçuk diye gidiyoruz bakalım hayırlısı

Evet estrofem dozu transfere yaklaştıkça değişiyor. Ben geçen ay 1 ile başladım sonra 2 oldu sonra günde 4’e kadar çıktı. Dozu bana fazla gelmiş transferim iptal oldu oluşan kistlerden. Bu ay yarım, 1 ve 1 buçuk diye gidiyoruz bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun canım 🙏♥️

Back
X