• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba arkadaşlar bende Kıbrıs’ta tedaviye başlayacağım eşim sperm verdi bende regl olmayı bekliyordum bugün regl oldum hemşireye söyledim yarın endemetrium ölç dedi ama yarın haftasonu dedim o zaman pazartesi ölç dedi sizce bi sakıncası okurum teslim 1 ve 3 günü arasında fark olur mu
Yarın cumartesi özel hastaneler çalışıyor ölçtürebilirsiniz. 2. Gününüz oluyor yarın yani.

Kasigim atiyo pit pit usuttum mu acaba ya hic boyle bisey yasayan var mi kizlar?
Benimde öyle canım bugündür ki var hem ağrım hem leke ilaçlardan diye düşünüyorum ama ben lekelenme olduğu için tutunuyorda olabilir bilemedim ama çoğu ilaçtan. Progestan günde 3 defa vajinal kullanıyorum

Benimde öyle canım bugündür ki var hem ağrım hem leke ilaçlardan diye düşünüyorum ama ben lekelenme olduğu için tutunuyorda olabilir bilemedim ama çoğu ilaçtan. Progestan günde 3 defa vajinal kullanıyorum
Ben hic ilac kullanmadim ama sadece bi tane igne vuruyorum. Aman kendimi de cok dinlemek istemiyorum bakma

Back
X