• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba 10 Ocak salı günü bana iki tane bir a biri b kalite 5. gün embriyosu transfer edildi. Doktorum Progestan iğne de verdi her akşam vurduruyorum. Bugüne kadar kasık ve bel ağrım vardı çok yoğun şekilde bugün az şekilde gelip gidiyor ağrılar. Bir de fitil kullanıyorum lutinus fiili yaparken çubuğu çok fazla itemiyorum içeride bir engel var sanki bu da iki gündür böyle neden böyle olduğunu da anlayamadım. İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız heyecanla bekliyorum ama günler geçmiyor sanki.
Merhaba biz beraber transfer olmuşuz umarım güzel haberide birlikte alırız 😍

Olmaz sanmıyorum zaten 2. Veya 3. Gün başlıyoruz
Çok teşekkür ederim 🙏
Yarın cumartesi özel hastaneler çalışıyor ölçtürebilirsiniz. 2. Gününüz oluyor yarın yani.
evet biliyorum ama maddi olarak Kıbrıs için anca denkleştirdik parayı çok önemli değilse özele gitmeyi düşünüyorum aslında ama kesinlikle yapılması gerekiyorsa mecbur yaparım 🤷‍♀️

Çok teşekkür ederim 🙏

evet biliyorum ama maddi olarak Kıbrıs için anca denkleştirdik parayı çok önemli değilse özele gitmeyi düşünüyorum aslında ama kesinlikle yapılması gerekiyorsa mecbur yaparım 🤷‍♀️
He o yönden evet pazartesini bekleyebilirsiniz. Bende cumartesi regl olmuştum pazartesi devlete gitmiştim. Doktorum ilk muayene çokta önemli değil sadece bir sorun varmı diye bakılsın yeter demişti

Back
X