• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben acı gecti üstüne yatınca oluyor biraz işte şimdi 5 günde bir vurulcagimiz için şükür dinlenmis olur. Progestan eksikliğimiz var iğne tabiki olası hamilelikte bebeği tutması için kanama olmaması için etkili tabiki
Doktorum her gün vurulacağımı söyledi bana bugün 5. iğnemi vurulacağım. Tabi herkesin tedavisi kişiye özel düzenlendiği için farklılıklar olabilir. İnşallah pozitif sonuç almak nasip olur hepimize. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. 🤲🏻🌸

Doktorum her gün vurulacağımı söyledi bana bugün 5. iğnemi vurulacağım. Tabi herkesin tedavisi kişiye özel düzenlendiği için farklılıklar olabilir. İnşallah pozitif sonuç almak nasip olur hepimize. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. 🤲🏻🌸
Yok artık hergun vurulmuyor bende canm artık 5 günde bir vurulcaz. Fitil bide devam.
Mutlaka masaj yap soğuk uygula her gün vurulcaksan orası şişer. Ben 6 gün üst üste vuruldum aynen herkesin tedvaisi farkli

Merhaba bende kalçadan 50 mg progestan iğne vuruluyorum bende de iğne yerlerinde beze oluştu ve ara ara çok acıyor. Bu progestan iğne tutma ihtimalini arttırıyor mu? Birde gebelik olursa kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor acaba bir bilginiz var mı?
Merhaba ben kapsülü ü kullandım vajinal fitil olarak iğne yi sormuştum doktoruma allerji etkisi çok fazla demişti yaptımı sizde Bi yan etki önemli bişey acaba?

Amin canım Allah razı olsun darısı sana da inşallah 💐🥰 363 çıktı
Masallah saglikla devam etsin kucagimiza alalim hepimiz ins. Kacinci gün testin. Benim de ilk testim bundan az yüksekti, ayni degerlerdeyiz, Bende bugun 2.kanı verdim şimdi kese icin gün sayiyorum.

Tahriş oluyor maalesef ama enfeksiyon olmaz fazla hemen dikkatli koymak lazım hijyenik olarak dikkat etmek gerek.
Her seferinde elimi yıkadım ve ıslatıp öyle yerleştirdim yinede oldu 🤷‍♀️ birde ben hep kağıt havlu kullandım bu dönemde akıntı açısından çünkü hem akıntı hemde ilacın parçaları normal olarak geri geldiği için çamaşırımı ıslak sevmiyorum 🤦‍♀️

Masallah saglikla devam etsin kucagimiza alalim hepimiz ins. Kacinci gün testin. Benim de ilk testim bundan az yüksekti, ayni degerlerdeyiz, Bende bugun 2.kanı verdim şimdi kese icin gün sayiyorum.
Teşekkür ederim Aminnnn İnşallah, size de maşallah, bugün 10.günüm pazartesi tekrar bakalım dedi bana da

Back
X