• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba arkadaşlar, senelerdir bu sitede çeşitli sayfaları takip eden, okuyan, çabalayan biriyim. 8 senelik evliyim. Bu evliliğimin yaklaşık 6,5 senesi vajinusmus derdi ile gecti. Hergün bu sitede dertleştim,care aradım kendime. Tam bunu başardım çocuğum olacak derken, bir sene korunmasız iliski sonucunda malesef gebelik elde edemedim. Sperm sonuclarımız doğal yollardan hamile kalmanın olanaksız olduğunu yüzümüze çarptı. Kasım ayında hemen tüp bebek tedavisine başladık. 14 Aralık ta opu oldum,12 yumurta toplandı ve sükür ki 8 yumurtam kaliteli cıktı döllenerek donduruldu. Şuan ikinci regl ile transferi bekliyorum. İkinci regl herkeste gecikmiş sanırım Ocak sonu transfer olabilir diyorduk ama Şubata kalıcam sanırım. Yine de aranizda olup kimseyle paylasamadıgımız umutları, umutsuzlukları, mutlulukları sizlerle paylaşmak istiyorum. Açıkçası hem korkuyor hem heyecandan günleri hızla sarıp bir an önce pozitif sonuc alacağım güne geçmek istiyorum. Tedavi süreci ile ilgili pek bilgim yok sizleri okudukca biraz daha bilincleniyorum umarım herseyi bilmeme fırsat kalmadan, hayatımda ilk defa ilk seferde Rabbim bana bu mutluluğu yaşatır. Hiç kimse bu duygu ile sınanmasın, umarım herkes en kısa zamanda güzel sonuclar alır.
Hoşgeldin aramıza canım🥰
İkinci adet herkeste gecikiyor maalesef geç olsun güç olmasın😌

burdaki doktorlar donasyonu kesinlikle olumlu bakmıyor ve kabul etmiyor . Siz nasıl burdan doktorunuzla iletişim içinde yapacaksınız ki
Burda bir bayan yazmış transfere hazırlık aşamasını burdaki Dr yapmış transefi Kıbrıs'taki biz daha önce bu konuda doktoruma danıştık bende gönderiyorum hiç yumurtası olmayan hastalarımdam Kıbrısa demişti kişinin istegine bağlı bence Kıbrıs konusu

Merhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim🥰

İsimembriyo bilgisitransfersonuç
@Cloudrose5 günOcak:dua:
Gelincik5 günOcak:dua:
Papatyam5 günocak:dua:
Cnsub5 günOcak:dua:
Mucize19965 günocak:dua:
@pembeumut1115 günOcak:dua:
@Ahsen5555 günOcak:dua:
LeylA84db3 günocak:dua:
@Hope35355 günocak:anneadayı:
A Aymelek 5 gün4 ocak:anneadayı:
Pitircikhanim5 günOcak:dua: