• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Slm kızlar biz bugün şükürler olsun keseyi gördük daha tam bebeği göremiyoruz ama herşey yolunda çok şükür inşallah güzelce kalp atışını duymayıda nasip eder rabbim hepinize dua ediyorum herkese uğurlu geldin bu topik inşallah 🙏
Ohhh çok şükür canım benimm 🥰
Herşey yolunda ilerleyecek ben inanıyorum ❤️

Kızlar rahim kalınlığınız kaçtı transferden önce ya. Benim rahim en fazla 7ye çıkıyor 3 aydır birsürü ilaçla destekledik hep anca bu kadar yani. Doktorumda 3 çizgi görüntüsü var artık rakamlar çokta önemli değil yurt dışında 3 çizgi varsa 6 ile 5 ile bile yapılan tramsferlerin tuttuğu oldu diyor. Bende artık çokta zorlamak istemiyorum herşey denendi. Bu şekilde transferi olcam olumlu düşünmek içimi bozmamak istiyorum

Kızlar rahim kalınlığınız kaçtı transferden önce ya. Benim rahim en fazla 7ye çıkıyor 3 aydır birsürü ilaçla destekledik hep anca bu kadar yani. Doktorumda 3 çizgi görüntüsü var artık rakamlar çokta önemli değil yurt dışında 3 çizgi varsa 6 ile 5 ile bile yapılan tramsferlerin tuttuğu oldu diyor. Bende artık çokta zorlamak istemiyorum herşey denendi. Bu şekilde transferi olcam olumlu düşünmek içimi bozmamak istiyorum
Gönlünce olsun herşey 🤲 İlk muayane de 4.5 dediler. İlaçlardan sonra transferden önceki son muayanede 11.5 dediler bana.

Slm kızlar biz bugün şükürler olsun keseyi gördük daha tam bebeği göremiyoruz ama herşey yolunda çok şükür inşallah güzelce kalp atışını duymayıda nasip eder rabbim hepinize dua ediyorum herkese uğurlu geldin bu topik inşallah 🙏
Yaa maşallah.ayni gün transfer olmusuz seninle. Ben de gitsem görünürdü heralde 😬
Ben per hastaneye, cumada doktoruma gidicem.
Nasil oldu da bugün göründün canim

Herşey güzel ilerlicek Allah'ın izniyle 🤲🤲

benim transferden 5 gün önce 10 mm di. transfer günü kaçtı bilmiyorum.
ama progestron hormonum düşüktü. düşük riski olmasın diye değer çıksın diye progstrana başlandı

Back
X