• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ayy kızlarr d0n k.v ye akşam yemeğine gitmiştik geç döndük sabahtan beri biriken sayfaları okuycam diye imanım gevredi 😅😅😅 hayır işde yoğun bugün neyseli bitirdim🤲🤲🤲 aramıza yeni katılanlar olmuş, transferini olanlar olmuş pozitif haber alnlar olmuş test gününe bir güncük kalanlae varmış ❣️❣️ hepinizi canı yürekten tebrik ediyorum Rabbim hepinize bı yolda en hayırlısını nasip etsin 🌺🤲
Ben dün adet oldum yarına hormon testlerimi vercem rahme bakılacak kist falan olmuşmu diye ona göre ilaca başlayacağım galiba sonrasında transfer tarihim belli olucak inşallah 🤲 umuyorum diliyorum yakında bende o listeye adımı yazdırıcam karamel Latte karamel Latte sana ismimi yazdıracağım günü sabırsızlıkla bekliyorum 🌺🌺
Ay canım benim teşekkür ederiz🤗😉Hoş geldin tekrar yogunsun baya sanırım senin hakkında da hayırlısı olsun inşallah ♥️🤲🙏 seninde güzel haberlerini alırız inşallah

İnşallah allah hepimizin kucağını doldursun hayırlısıysa💜💜 şimdi transferden çıktım 20 dk sonra tuvalete çıktım 40 dk oldu şimdi de kalkıp eve geçcem🧡 dr iki iğne ekledi bir de önceden kullandıklarım var
Hadi canım geçmiş olsun rabbim güzel sonuçlar nasip etsin 🤲

Benim idrar negatifti sabah yaptım şimdi lekelenmem oldu hafif adet sancısı gibi ağrım var bunu yaşayan var mı adet mi oluyorum transferin 9. Günü bugün
Kuzum benimde 8 gün 9 gün lekelenmem vardı çok az ağrım hep var zaten ilactanda olabilir progestan kullaniyorsan o çok ağrı yapıyor 9.gunumde test yaptım idrar testi pozitif çıktı 🤗

Ay canım benim teşekkür ederiz🤗😉Hoş geldin tekrar yogunsun baya sanırım senin hakkında da hayırlısı olsun inşallah ♥️🤲🙏 seninde güzel haberlerini alırız inşallah
Hoş buldum canım benim valla dün iş çıkışı kayınvalime gittik, bugünde iş yoğunluğu sabahtan beri okuyorum 20 sayfa birikmiş anca bitti 🙂🙂 inşallah kuzum ya dün gece heyacandan uyuyamadım sabah bir fırladım hastaneye lan değerlerimi iş saatinden önce verim diye ama 7 de kimse yoktu geri döndğm yarına randevü aldım 🙂🙂🙂

Hoş buldum canım benim valla dün iş çıkışı kayınvalime gittik, bugünde iş yoğunluğu sabahtan beri okuyorum 20 sayfa birikmiş anca bitti 🙂🙂 inşallah kuzum ya dün gece heyacandan uyuyamadım sabah bir fırladım hastaneye lan değerlerimi iş saatinden önce verim diye ama 7 de kimse yoktu geri döndğm yarına randevü aldım 🙂🙂🙂
Aynen bende şu an öyleyim seni anlıyorum yerimde duramıyorum 🤗Yarıni iple çekiyorum

Back
X