• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Al benden de o kadar bazen kendi kendime kurduğumu düşünüyorum. Tüp bebeğin en zor kısmı bu işte beklemek :KK43:
Evet çünkü finaller hiç bitmiyor sınav veriyoruz sürekli canim diyorum hep benm transfer öncesi daha çok belirtim vardı 😂 mesela iğne vurulurken bacağıma filan da vuruyordu ağrı adet olcakmis gibi ağrı kasık ağrısı oluyordu.
Transfer oldum hiçbiri kalmadı🤭🤭 belirtiye de takılmak istemiyorum sabredip göreceğiz sonucu zaten inşallah güzel sonuçlar aliriz bekleyen hepimiz 🤲

Kızlar merhaba ☺️ Bir terslik olmazsa perşembe günü transferim var. Yarın son kez değerlere bakılıp gebelik aşısı yapılacak. Aynı transfer gibi operasyon odasında ve idrara sıkışık yapılıyormuş. Tutunmayı %5-10 etkiliyor dedi dr. Ben bu idrara sıkışık olma durumundan biraz korkuyorum normalde de tutmam. Beni zorlamayacak bir sıkışıklık için ne kadar önceden ne kadar su içmem lazım? Bir de benim gibi Bülent Tıraş’a tedavi olan var mı? Malum kendisi başarısı kadar çok bekletmesiyle de meşhur 😂 orada sıkıntı yaşamak istemiyorum su konusundan yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻
Canım ben transfer için işleme girdigimde içtiğim suyu yeterli görmedikleri için bir alet ile bütün mesanemi su ile doldurdular fazla su içecem diye kendini kasma ben de idrar tutamam normalde ama işlem o kadar kısa olunca dayaniyorsun girişim cikisim on dk üstelik içinde mesane işlemi de var

Günaydın kızlar testini yeniledim koyulaşma olmadı .
Burda test atanların 2. Çizgi çok çok belli idi bugün 9. Günüm
İlk resim bugüne ait
2. Resim pazartesi 7. Güne ait
İki resimde ilk 10. Dakika

Eklentiler

• IMG_20230118_045120.webp
    IMG_20230118_045120.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20230116_045600.webp
    IMG_20230116_045600.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 86
Canım bu çizgiler hemen mi çıktı yani olmasada çıkmazdı bence eğer hemen çıktıysa
Koyulaşmada bariz olmuyo ya ben 9.gün kaset yaptığımda bile ikisi koyu olmadı yani hemen çıktıysa eğer umut hala var 🙏
Günaydın kızlar testini yeniledim koyulaşma olmadı .
Burda test atanların 2. Çizgi çok çok belli idi bugün 9. Günüm
İlk resim bugüne ait
2. Resim pazartesi 7. Güne ait
İki resimde ilk 10. Dakika

Back
X