• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bütün belirtileri gösterdim kızlar ama sonuç negatif o yüzden kendinizi fazla dinlemeyin her lekelenmenin de yerleşme kanaması olmadığını anlamış bulunuyorum🥹ilaçlarımı bırakıyorum bugün adet olduktan sonra sürece bakacağız dedi doktor hepinizin kucağını doldursun rabbim sağlıkla dualarınızda beni de eksik etmeyin 🤲🤲

Kan veremem ki canım sağlık ocağı 1.5, gün sonra sonuç veriyor .hastane de gelmeyin diyor
sabah erken ilk randevuyla aile hekimliğine gidin. kan için doktor barkod veriyor o barkodun fotosunu çekin.
öğleden sonra google a aile hekimliği kan sonuç aratın, kendi şehriniz için olanı seçip tc ve barkod numarası ile giriş yapın.
sabah verdiğiniz kan sonucu öğleden sonra 14:00 gibi çıkıyor. sistemde ilk gören siz oluyorsunuz. Önemli olan sabah ilk randevularla vermeniz gerekiyor kanı.

:KK70: :KK70: benmkide diyor ama okadar da çıkmayacağını biliyorum tabi ben 1 2 güne yapıcam zaten mecbur ama kanı hemen veremem hafta sonu giriyor araya inşallah olumlu olur her bekleyenin 🤲🤲
yok canım hemen cıkmaz zaten ..
hadı hayırlısı ıle ınsallaahhh pozıtıf gorelım saglıkla gelsın bebıslerımız kızlar :KK37: :KK200: :emir_bebek:

Back
X