• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Transferimin 5. Gününden selamlar. Dün drum bana progestan iğne yazdı ilaveten p4 düşük çıktı baya. Ve ben o iğneyi vurulduğumdan beri felçli gibiyim :( drum yağlı bir iğne normal dedi kolonyalı pamukla direkt bastır dedi ve soğuk kompres uygula dedi offf ne zaman bitecek çilem 😢

Transferimin 5. Gününden selamlar. Dün drum bana progestan iğne yazdı ilaveten p4 düşük çıktı baya. Ve ben o iğneyi vurulduğumdan beri felçli gibiyim :KK43: drum yağlı bir iğne normal dedi kolonyalı pamukla direkt bastır dedi ve soğuk kompres uygula dedi offf ne zaman bitecek çilem 😢
Kaç çıktı benimde düşüktü banada verdiler 3 günde 1

Yani fitil tahriş etmişte olabilir yerleşmede olabilir ama fitili hala kullanıyorum artık olmuyo mesela
Doktora yazdığımdada istirahat edin artrsa yazın demişti bana ilaçlar aynen devam etti şükür artmadı hiç ama
Yani fitilin tahriş edil kanama yapabileceğini pek sanmıyorum yerleşme kanaması olabilir 🤗

Transferimin 5. Gününden selamlar. Dün drum bana progestan iğne yazdı ilaveten p4 düşük çıktı baya. Ve ben o iğneyi vurulduğumdan beri felçli gibiyim :KK43: drum yağlı bir iğne normal dedi kolonyalı pamukla direkt bastır dedi ve soğuk kompres uygula dedi offf ne zaman bitecek çilem 😢
Bitmeyecek canım üç ay kullandım ben hamileliğim devam ettikçe🤷🏼‍♀️

Yani fitil tahriş etmişte olabilir yerleşmede olabilir ama fitili hala kullanıyorum artık olmuyo mesela
Doktora yazdığımdada istirahat edin artrsa yazın demişti bana ilaçlar aynen devam etti şükür artmadı hiç ama
Bende 2 haftadır kullanıyorum
Çubukla
Zorlanmadan içeri atıyorum galiba çubuğu komple içeri almamak lazım artık

Back
X