• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Senin de hayırlı olsun tedavin 🌸 transferin ne zaman olacak, taze yapmak için mi yaptı? Peki uzun protokolde kaçıncı gün regl oldun? İğneler gecikme yaptı mı? Yoksa erkene mi çekti? Yumurta kalitesini arttırıyor diyorlar sende farkedilir bişiler oldu mu?
Taze diye başladık ama dondurulmua döndü, ama asıl amaç yumurtaları eşit büyütmekti..
İki adet bekledim , Pazar transfer olacak Allah'ın izniyle 🌸
Yo Lucrin gecikme yapmadı zamanında regl oldum tedaviye başladık, sadece toplamadan sonra ikinci adetim geç geldi..
Yumurtalar kaliteli şekilde donduruldu inşallah bebeğim sımsıkı tutunur ❤️🤲🤲🥰

Kız Allah seni ne yyapmasin 🤣
Cumartesi pazarlar noldu 😄
Hayırlı olsun ışık var artık 🥰
Testini atsana görelim şimdi mi yaptın bide
Hey gidi heyy cumartesiler pazarlar dağa kaçtı 😂 :D
IMG_20230119_225853.webp

Böyle canim

Taze diye başladık ama dondurulmua döndü, ama asıl amaç yumurtaları eşit büyütmekti..
İki adet bekledim , Pazar transfer olacak Allah'ın izniyle 🌸
Yo Lucrin gecikme yapmadı zamanında regl oldum tedaviye başladık, sadece toplamadan sonra ikinci adetim geç geldi..
Yumurtalar kaliteli şekilde donduruldu inşallah bebeğim sımsıkı tutunur ❤️🤲🤲🥰
Dondurulmuşa dönmeye nasıl karar verdi peki? İnşallah sağlıkla kavuşursun🙏

Amin canım 🥰 Transfer sonrası ya da öncesi dikkat ettiğin ekstra bişey oldu mu bunu yap mutlaka dediğin mesela?

Ayy şükür geç kalmadım benim günde 2 iğnem var progestan karından ayrıca günde tek fitil gece koyulcaktı estrofem de devam şimdilik
Yok canım olmadı pek fazla bişey dikkat etmedim eğilme ve gazlı içecekler dışında

Amin canım 🥰 Transfer sonrası ya da öncesi dikkat ettiğin ekstra bişey oldu mu bunu yap mutlaka dediğin mesela?

Ayy şükür geç kalmadım benim günde 2 iğnem var progestan karından ayrıca günde tek fitil gece koyulcaktı estrofem de devam şimdilik
Benimde aynu canım bak benim şu şekilde
Estrofem 3 tane
Asprin 1
Fitil 3 tane
1 probiyotik
Haftada 2 proluton iğne
Yarından itibaren prednol 3 gün alıncak
Transfer günü de oksapara ve seruma başlancak

Back
X