• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben de günde 2 defa progestan dex kullanıcakmışım inşallah 12.haftaya kadar. Şimdi estrofem günde 4 adet ona devam ediliyor mu ben transfere kadar sanıyordum canım pıhtılaşma olmadığı halde kan sulandırıcı kullanılması lazım mı acaba doktor vermiyor ama transferde tekrar sormam lazım bu da aklıma takıldı 😂😂
Progestan estrofem ve oksaparı hiç biraktirmiyor zaten full devam bakalım belki seninkini azaltır

Bari hapını verse içim rahatlıcak 😂 Gerek görseydi verirdi heralde diye düşünüyorum kan sulandırıcı kullanmayan var mı varsa yazabilir mi acabaa 🥰

Ahh canım aynı dertten muzdariptim benim doktor bütüncül tedavi uyguladı bir sürü gıda takviyesi verdi ve bir sürü yiyeceği yasakladı şeker özellikle. Tabi uyamadım yasaklara o kadar ilaç takviye aç karnına gitmiyo 😂
Ah ah sorma bazen aç tok fark etmeyenleri içiyorum ama acayip artık ağır gelmeye başladı kuzum napicam böyle bilmem .Bana henüz bişey yasaklamadi demedi ama ben dikkat ediyorum bildiklerimi yapmam gerekenleri ama insalalh işe yarar .Mesela günde 1 defa sütlü yada türk kahvesi içiyorum çok açık 1 bardak en fazla iki bardak çay çikolata çok az nefsimi köreltmek için çok fazla tatlı tuzlu yemiyorum canım çektikçe meyve falan yiyorum 😘 öyle şu anlık ama yemek biraz fazla yiyorum

Bari hapını verse içim rahatlıcak 😂 Gerek görseydi verirdi heralde diye düşünüyorum kan sulandırıcı kullanmayan var mı varsa yazabilir mi acabaa 🥰

Ahh canım aynı dertten muzdariptim benim doktor bütüncül tedavi uyguladı bir sürü gıda takviyesi verdi ve bir sürü yiyeceği yasakladı şeker özellikle. Tabi uyamadım yasaklara o kadar ilaç takviye aç karnına gitmiyo 😂
Yani genelde hap olmasada aspirin veriliyor ama cok ilginc😂 tedavi yöntemi böyle demekki canım🤷🏼‍♀️

Kızlar merhaba hepinize, ben de bu ay uzun protokol ile tedaviye başladım. Cumartesi gününden beri her gün gonapeptly oluyorum. Adetim normalde 23 ocak. Adet olunca da normal tüp bebek ilaçlarına başlayacağız. Taze transfer yapabilmek için bu gonapeptly tedavisine başladık. Yumurtaları baskılayıp hepsinin aynı boyutlarda büyümesini sağlıyor sanırım. Bu tedaviyi olan var mı? Varsa süreciniz nasıl ilerlerdi?
Ben gonapeptyl çatlatma iğnesi olarak kullanmıştım inanılmaz ağrı veren bi iğneydi benim için ama olumlu sonuç için her şeye değer🌼

İyi geceler arkadaşlar,testi bu sabah ilk idrarla yapmıştım. Tek çizgiyi görünce hazırlanıp işe gittim. Akşam gelince 2.çizgiyi farkettim. 12.gün kan testide verdim bugün sonucu sabaha belli olacak.
Heyecanlanmalı mıyım sizce? Ben kendimi daha çok negatife hazırlamıştım 🥲

Eklentiler

• 50FD54AE-CBBE-452D-AE2D-C3C521544FEB.webp
    50FD54AE-CBBE-452D-AE2D-C3C521544FEB.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 65
İyi geceler arkadaşlar,testi bu sabah ilk idrarla yapmıştım. Tek çizgiyi görünce hazırlanıp işe gittim. Akşam gelince 2.çizgiyi farkettim. 12.gün kan testide verdim bugün sonucu sabaha belli olacak.
İnşallah pozitifi alır bizede bol bol dua edersin canım. Normalde ilk 10 dk da çıkan idrar testleri geçerlidir derler ama umarım seninki de doğru sonuçtur.🙏🥰

Kızlar bu akşamüstü ilk prolutex iğnemi yaptım göbek çevresinden iki tane. İlk başta çok acımadı ama saatlerdir acıyor üstüne yatılmıyor :( pozitif çıkarsa hamileliğin 2.ayına kadar devam edilicekmiş. Karında yer kalmaz ki böyle iğneyi yaptığım yer de taş gibi olmuş. Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi 🥹

İnşallah pozitifi alır bizede bol bol dua edersin canım. Normalde ilk 10 dk da çıkan idrar testleri geçerlidir derler ama umarım seninki de doğru sonuçtur.🙏🥰
İnşallah bekleyen herkes pozitifi alır 🤲🏻 sabahı beklemekten başka çarem yok,sabah güzel haberler verebilirim inşallah 🌸

Umarım bebeğin seninledir. Bir de erken gebelik mi denesen acaba

Kızlar bu akşamüstü ilk prolutex iğnemi yaptım göbek çevresinden iki tane. İlk başta çok acımadı ama saatlerdir acıyor üstüne yatılmıyor :KK43: pozitif çıkarsa hamileliğin 2.ayına kadar devam edilicekmiş. Karında yer kalmaz ki böyle iğneyi yaptığım yer de taş gibi olmuş. Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi 🥹
Ben yaklaşık 5 kutu bitirdim,başlarda çok ağrım ve yanmam oluyordu ama zamanla alıştım.

Back
X