• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar bu akşamüstü ilk prolutex iğnemi yaptım göbek çevresinden iki tane. İlk başta çok acımadı ama saatlerdir acıyor üstüne yatılmıyor :KK43: pozitif çıkarsa hamileliğin 2.ayına kadar devam edilicekmiş. Karında yer kalmaz ki böyle iğneyi yaptığım yer de taş gibi olmuş. Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi 🥹
Ben kullanmadım ama dr’una tedavinde kalçadan yapılan iğne var mı göbek yerine kalçadan olabilir miyim diye sorabilirsin

Yani genelde hap olmasada aspirin veriliyor ama cok ilginc😂 tedavi yöntemi böyle demekki canım🤷🏼‍♀️
Detaylı tahlil yapınca gerek yok senin için dedi vermedi zorla isticem artık napayım 😂
Ah ah sorma bazen aç tok fark etmeyenleri içiyorum ama acayip artık ağır gelmeye başladı kuzum napicam böyle bilmem .Bana henüz bişey yasaklamadi demedi ama ben dikkat ediyorum bildiklerimi yapmam gerekenleri ama insalalh işe yarar .Mesela günde 1 defa sütlü yada türk kahvesi içiyorum çok açık 1 bardak en fazla iki bardak çay çikolata çok az nefsimi köreltmek için çok fazla tatlı tuzlu yemiyorum canım çektikçe meyve falan yiyorum 😘 öyle şu anlık ama yemek biraz fazla yiyorum
Canım ilik suyu içtin mi bu süreçte yararlı diye kaynatıp içmeye başladım şimdiden 😂

Kızlar bu akşamüstü ilk prolutex iğnemi yaptım göbek çevresinden iki tane. İlk başta çok acımadı ama saatlerdir acıyor üstüne yatılmıyor :KK43: pozitif çıkarsa hamileliğin 2.ayına kadar devam edilicekmiş. Karında yer kalmaz ki böyle iğneyi yaptığım yer de taş gibi olmuş. Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi 🥹
Canim üstüne yatma ya düz yat ya da yan yat ben hep yan yatıyorum yada düz ben 2 haftadır o igneyi vurunuyorum günde bı defa bı tane de oksapar

Sorma ya stresten uyuyamıyorum ne olcak nasıl olcak diye sakin olmaya çalışıyorum ama 🙈🙈
Bende uyuyamıyorum 😀
Akşam geç dalıyorum sabah da uyanirsam geri yatamiyorum
Yine test yaptım yine pozitif çok şükür.
Yarın sabah herşey netleşecek 😍🥰

Bende uyuyamıyorum 😀
Akşam geç dalıyorum sabah da uyanirsam geri yatamiyorum
Yine test yaptım yine pozitif çok şükür.
Yarın sabah herşey netleşecek 😍🥰
Ah uyuyamamak bende de var erkenden uyanıyorumm
Oh çok şükür bin şükür kanda da güzel değerle görelim inşallahh 🥰
Benimde yarın güzel katlanır sayı inşallahh yarın sabah uyandığım gibi gidip vercem 😅😅

Detaylı tahlil yapınca gerek yok senin için dedi vermedi zorla isticem artık napayım 😂

Canım ilik suyu içtin mi bu süreçte yararlı diye kaynatıp içmeye başladım şimdiden 😂
İlik suyu çok faydalı annem hep çorbalarıma kattı 🥰 mutlaka tüketin bağışıklığı güçlü tutmak lazım 😅

İyi geceler arkadaşlar,testi bu sabah ilk idrarla yapmıştım. Tek çizgiyi görünce hazırlanıp işe gittim. Akşam gelince 2.çizgiyi farkettim. 12.gün kan testide verdim bugün sonucu sabaha belli olacak.
Heyecanlanmalı mıyım sizce? Ben kendimi daha çok negatife hazırlamıştım 🥲
Ben negatif olup sonradan pozitife dönen test hiç görmedim.
İnşallah güzel haberler ver bize sağlıkla güzel bir değer gelsinn😊🤲

Back
X