• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bu haberi bekliyoduk tabiki hızlı olucam🥰🥹
Ay benide eklemissin heycanlandim bı an görünce benm testim bugün böyle çıktı. Kan sonucumda iyi çıkar inşallah 🙈

IMG_20230121_104453.jpg

Bu haberi bekliyoduk tabiki hızlı olucam🥰🥹
bende hava aymadan 7 de kalktım hemen hastaneye.
kan alan kıza dedim nöbetiniz bitmeden hemen makinaya koyun hemen çıksın erkenden geldim buraya bak dedim 🤣
2 saate çıkar ben koyarım dedi. e nabıza hala düşmedi hastanenin sayfasında ekran hazır olsun diye 50 dk sonra açtım bi baktım baktım çıkmış.🥰

kan alan kıza dedim nöbetiniz bitmeden hemen makinaya koyun hemen çıksın erkenden geldim buraya bak dedim 🤣
2 saate çıkar ben koyarım dedi. e nabıza hala düşmedi hastanenin sayfasında ekran hazır olsun diye 50 dk sonra açtım bi baktım baktım çıkmış.🥰
Sonuç ne?Kuzum ne çıkmış

Kızlar 10 ocak transferimdi 5.gün embriyosu. Bugün iğnem var kan testi yapsam çıkar mı sizce. Bu arada yirmilik dişim apse yaptı kaç gündür yanağım davul gibi inşallah bu süreçte bana bir zararı olmamıştır 😏
çıkar canım kan günün bile gelmiş olması lazım senin

Süper ya hızlıda öğrenmişsin🥰

Kızlar 10 ocak transferimdi 5.gün embriyosu. Bugün iğnem var kan testi yapsam çıkar mı sizce. Bu arada yirmilik dişim apse yaptı kaç gündür yanağım davul gibi inşallah bu süreçte bana bir zararı olmamıştır 😏
Benm dişim sizliyor şu sıra. Talihsizlik olmuş inşallah geçer çıkar baya olmuş kan testine canm

Back
X