• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bencede simdiden al stok yap bulursan . Bende bilseydim mutlaka arastirirdim ama gecti artik .
Aynen bulmaya başladım tek tük tedavisi yarım kalanlardan. Bide doktorum bana yaramadığını söyledi tarlusalın sanırım çatlamasına engel olamadı tam olarak yada başka bir sebepten o yüzden bulmam gerekiyor benim.

Kızlar daha kesinleşmedi pazartesi kesinleşicek ama doktorum 28i transfer olur demişti. Çok yakın arkadaşımda o gün için çocuğunun 1 yaş doğum gününü planlıyor bana anlatıyor. Bende şuan gidecekmiş gibi konuşuyorum. Ama napcam bilemedim ya ne dicem bu durumu bilmiyorlar tabi😬
Çok çok yakın olmasak umursamam ama birlikye büyüdüğüm bir arkadaşım çocuğunun teyzesi sayılıyorum🤣🤣🤣
Çok yakın arkadaşınsa durumu onunla paylaşabilirsin bence canım

Aymelek bende hipotiroidi Dr um bunun engel olmadığını zaten ilacını kullandığımı söyledi 1 kusur değerdeydi transfer öncesi 2 gün önce bakıldı hemogram tsh E2 hepsi bakılıyor ona göre transfer gerçekleşiyor bende 50 mg hafta içi hafta sonu 75 lik eutroks kullanıyorum senin kaçtı transfer öncesi tsh canım?
Eutroky 50 mg kullanıyorum TSH 3.57benim ama transfer den baya önce yapıldı testim

1 gun aglayim tum icini dokun ama sonra silkelenin ve devam , yilmak yok ben 2 senedir ugrasiyorum, dis gebelikler kurtajlar tutmayan tup bebekler ama yilmadim . Cunku cok istiyorum Allahta hayirli zamanda kavusturacak yavrumla beni inaniyorum ki yasim 39 ama umrumda degil devam 😇
İnşallah hemencecik kavuşursun. Bana çevreden o kadar baskı varki çocuk için 9 yıldır evliyim iki histeroskopi bir laparoskopi bir aşılama bir tüp bebek

İnşallah hemencecik kavuşursun. Bana çevreden o kadar baskı varki çocuk için 9 yıldır evliyim iki histeroskopi bir laparoskopi bir aşılama bir tüp bebek
Insanlar cok acimasiz coook . Herkes kendi isine baksa keske. Benim Allahtan oyle sorunum yok ama manevi olarak da olsa bu durumu hissediyorum:( Allah yardimcimiz olsun.

Back
X