- 12 Mart 2019
- 16.856
- 36.165
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #7.041
Sağolasın canım benim inşallah Allah razı olsunkaramel Latte
sev9 ve yarın transferi olacak diğer arkadaşlarım dualarım sizinle sorunsuz kolaylıkla alın bebenizi gelin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın canım benim inşallah Allah razı olsunkaramel Latte
sev9 ve yarın transferi olacak diğer arkadaşlarım dualarım sizinle sorunsuz kolaylıkla alın bebenizi gelin
![]()
Güzel 3 ayların başlangıcında sevincegimiz. haberler alalim kolayca geçsinkaramel Latte
![]()
Amin canım benim çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bu mübarek aylarda kavuşuruz yavrularımızakaramel Latte
![]()
Amin kuzum inşallahGüzel 3 ayların başlangıcında sevincegimiz. haberler alalim kolayca geçsin![]()
Aminn çok teşekkür ederim canım güzel duan içinkaramel Latte
sev9 Allah yardımcınız olsun kızlar sorunsuz hızlı kolayca geçsin transferiniz sımsıkı tutunsun bebişleriniz
![]()
Sağol canım benim inşallahkaramel Latte
sev9 Allah yardımcınız olsun kızlar sorunsuz hızlı kolayca geçsin transferiniz sımsıkı tutunsun bebişleriniz
![]()
Yaa cok tatlısınız hepiniz ama valla cok duygulandımkaramel Latte
sev9 kızlar Transferiniz çok güzel geçsin, hayırlısı ile sağlıkla gebelik haberleri alalım
sımsıkı tutunsun minnoslariniz
![]()
Yaa cok tatlısınız hepiniz ama valla cok duygulandım
İnşallah bebeklerimiz bizlere sıkıca tutunur burası gebelik topiği olur hepinizi seviyorum![]()
Çok ama çok teşekkür ederim canımkaramel Latte
sev9 kızlar Transferiniz çok güzel geçsin, hayırlısı ile sağlıkla gebelik haberleri alalım
sımsıkı tutunsun minnoslariniz
![]()
Bundan sonraki konumuz beta yükselişleri kese görme kalp atışı duyma heyecanları olsun inşallahYaa cok tatlısınız hepiniz ama valla cok duygulandım
İnşallah bebeklerimiz bizlere sıkıca tutunur burası gebelik topiği olur hepinizi seviyorum![]()
İnşallah canımmÇok ama çok teşekkür ederim canımBu mübarek günde sizlerin duasını almak nasip oldu çok şükür çok teşekkür ederim hepinize
Bundan sonraki konumuz beta yükselişleri kese görme kalp atışı duyma heyecanları olsun inşallah![]()
Tebrikler cnm sağlıkla gelsin inşKızlarrr 2. Kan tahlilim 597 çıktııilki 215 di
![]()
İnş cnm benim Rabbim tüm isteyenlere versinBenim de listede altım üstüm hepBanada bulaşır inşallah
![]()
Allah razı olsun canımİnş cnm benim Rabbim tüm isteyenlere versindualarımızdasiniz hepiniz
Sağol güzelim Allah razı olsunkaramel Latte
![]()
sev9
inşallah çok güzel bir güne uyanirsiniz
Hepimizin en yüksek hayrına gelişsin herşey ve rabbim gönlümüzdekini sağlıkla, güzelliklerle versin
Bebinkleriniz sıcak yuvalarını bekler alın ve gelin![]()
Çok tatlısın çok teşekkür ederim canımmkaramel Latte
![]()
sev9
inşallah çok güzel bir güne uyanirsiniz
Hepimizin en yüksek hayrına gelişsin herşey ve rabbim gönlümüzdekini sağlıkla, güzelliklerle versin
Bebinkleriniz sıcak yuvalarını bekler alın ve gelin![]()