• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Titizzzz Titizzzz böyle yazmıştın ya o yüzden dedim 🤗
Aaa hayır hayır
Ben testi yaparsam ve pozitif olursa , sonra negatif olma ihtimalli oluyor mu diye merak etmiştim
Ona göre yapayım
Sonra hayal kırıklığı olmasın diye baştan herşeyi öğrenmek istedim. Yani o kadar stresli geçirdim ki
Saçma olsa bile herşeyi düşünmüşüm 😅😅🙈🙈🙈

Kızlar birşey soracağım dün kan verdim transferimin 9. Günü akşamı negatif çıktı asıl test günüm 5 gün sonra bu sürede negatife dönebilir mi ?

Aaa hayır hayır
Ben testi yaparsam ve pozitif olursa , sonra negatif olma ihtimalli oluyor mu diye merak etmiştim
Ona göre yapayım
Sonra hayal kırıklığı olmasın diye baştan herşeyi öğrenmek istedim. Yani o kadar stresli geçirdim ki
Saçma olsa bile herşeyi düşünmüşüm 😅😅🙈🙈🙈
Kız Allah seni nabmasin olmayan şeyi bile düşünmüşsün 😂😂 çok şükür neyse öyle olmadi kanın da çok iyi cikar inşallah 🤲

Kızlar birşey soracağım dün kan verdim transferimin 9. Günü akşamı negatif çıktı asıl test günüm 5 gün sonra bu sürede negatife dönebilir mi ?
Nasıl yani pozitife dönebilir mi diye mi sormak istedin cnm 3.gun embriyosu hiç bilmiyorum ama geç tutunsunlar vardir

Evet canım hiçbir eczanede yok burda şimdi yine sordum 4 güne bı eczane getriirim dedi bu sefer fena yaktı iğneeee 😬 benm adet ağrım vardı geçti ya normalmi herkesin ağrısı varmı yaa kızlar
Geçer bidaha gelir agrı canım 😊
Benimde var suan mesela
Eli hafif olanınki yakmıo geçen benimki hiç acımamıştı

Evet canım hiçbir eczanede yok burda şimdi yine sordum 4 güne bı eczane getriirim dedi bu sefer fena yaktı iğneeee 😬 benm adet ağrım vardı geçti ya normalmi herkesin ağrısı varmı yaa kızlar
Ay hadi bugun ver şu kanı idrar testlerinde çıktı neyi bekliyorsun canım daha benim çıksa hemen giderdim hastaneye 🤗😂🤭

Kaç olmuş canım hadi gözün aydın 🤗
Benim kalınlaşmada sorun var canım 6.9 7 den yukarı çıkmıyordu 3 aydır. Ama 3 çizgi görünümündeydi doktorum o yüzden artık yapcaz diyordu. Şükür bugün 7.3 olmuş 7 üstü kabul ediliyor zaten 🥰

Back
X