• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benim kalınlaşmada sorun var canım 6.9 7 den yukarı çıkmıyordu 3 aydır. Ama 3 çizgi görünümündeydi doktorum o yüzden artık yapcaz diyordu. Şükür bugün 7.3 olmuş 7 üstü kabul ediliyor zaten 🥰
Aynen canım benimde var kalınlaşma sorunum transfer bikaç güne olursun güzel haberlerini bekliyorum 😘🤲

Daha evdeyim ooo😂
son kez evimi topladım rahat rahat süpürdüm çöpleri süpürgelerin haznelerini boşalttım kayananaya iş kalmasın diye😂
Ben bu sefer ne evi temizledim ne birşey eşim yapıyor hepsini artık olduğu kadar 🙈 ama beni tatmin etmese de mecburum kanaatkar olmalıyım 😂

Gelecek evet ama günlerce perişan oldun bu ev temiz diyip oturucam umrumda değil cok yoruldum 😂
Artık bebeklerinle güzel vakit geçirirsin kaynananla birliktr meditasyon yapın 😂😂 ona da iyi gelir sana da enerji olur evde :D şaka bı yana ol da seni testleri de görelim 😍😍

Artık bebeklerinle güzel vakit geçirirsin kaynananla birliktr meditasyon yapın 😂😂 ona da iyi gelir sana da enerji olur evde :KK70: şaka bı yana ol da seni testleri de görelim 😍😍
Tek embriyo aşkm bir bebek yani 😂
Ben kitap okur tesbih çeker odama cekilir netflix izlerim kendisi naparsa yapsın kocasıyla oğluyla 😂
Sus teste girme hazır değilim😂😂

Back
X