• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

aynı durumu yaşamışız.ya inan tutmamasını iğneye bağlamazdım nasip der geçerdim.ama öyle bir kasılmaydı ki içerde zelzele oluyordu sanki:) hamile kalamayıp artık herşeyi deneyip bir yöntem de bu olsun die deneyenlere sözüm yok.ama DENEYSEL.bu arada seni 2020 topiğinden hatırlıyorum konuşmuştuk.ne aşamadasın
Aa öylemi😌
Benim kaybımı biliyosun canım sonrasında bi opu daha yaptık embriyo gelişmedi.
Merkezi değiştirdik pgt li olucak artık dediler 1 embriyom sağlıklı geldi onun transferini olucam bugün🥰

Yaaaaa bende sasirdim desem igne yaptirmaya giderken başım döndü hadi dedim bir test be canikom cesur ol😃
5.gün emriyosu 2 emriyocuk. 2 senedir dondurulmustu kuzum. Buarada transferim 18.ocak
Belirtilerde oldu buarada kasiklarimda anlamlandiramadigim bir agri gibi degil sislik gibi degil ara ara batma tarzi bisiler - hafif basdonmesi .
Dikkat ettigim seylerde , yumurta yedim çok fazla ayranve ceviz
Genelde aktiftim yatmadim, doktorum özellikle kan akışı için öyle istedi ama tabi herkesin bünyesi başka yanlis yonlendirmekte istemem kimseyi
Hissediyorum daha cok pozitif gorucezz 😍😍🧡🤍
İnşallah canımm cok sevindim 🥰❤️

Aa öylemi😌
Benim kaybımı biliyosun canım sonrasında bi opu daha yaptık embriyo gelişmedi.
Merkezi değiştirdik pgt li olucak artık dediler 1 embriyom sağlıklı geldi onun transferini olucam bugün🥰
ah canm benm ya kaybını bilmezmiyim (başın saolsun)ben de 17 haftalk kaybettim.benmde 2.opuda embryo gelişmedi aynısının tıpkısını yaşadık seninle.bugün transfer günü demek rabbim hayırlara vesile olsun kara günler geride kalsın.güzel haberini bekliyorum 2023 BOL BEBEKLİ GEÇSİN😍

ah canm benm ya kaybını bilmezmiyim (başın saolsun)ben de 17 haftalk kaybettim.benmde 2.opuda embryo gelişmedi aynısının tıpkısını yaşadık seninle.bugün transfer günü demek rabbim hayırlara vesile olsun kara günler geride kalsın.güzel haberini bekliyorum 2023 BOL BEBEKLİ GEÇSİN😍
Sağolasın kuzum🥰
Birçok şeyi beraber yaşamısız desene inşallah bu bizim dönüm noktamızdır😌

Seninde başın sağolsun kuzum❤️

Bende işte tutunur tutunmaz korkusuna yapamamda ama bu seferde beni zorlucak ayyyy 😬😬🙈 2 saat full yattınız mı
Ben hastenden çıktık eve geldik vs süreç en son sekizde WC girmisrim eve gelmemiz onu buldu gelince girdim...
Aslında bimsel bir açıklandı yok canım hemen gidip tutanca çok var..ben aşırı sıkışık değildim gitmedim işlemden sonra

Ben senden çok umutluyum inşallah olacak 🤲😍 yeterki stres yapma .negatif düşünme . Omazsa sonrasında ne yapalım diye bile konuşma
Kuzum sizin sayenizde vallahi hiç negatif düşünmüyorum belki süreci siz olmadan gecrisem olumsuz olurdum ne yalan söyliyim..
Güç oluyor bana burası ve siz ❤️😘😘

mecbur dayanıyoruz.kucağımıza alsak ve iğnelerden bi kurtulsak.🥰 3 gün 3 gece halaya duracağım😂
Aynen canım napalim hayırlısı rabbim nasip eder bize de inslalah.9 gün sonra kontrolüm var bakalım 😘Bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya yarın test için tekrar çağırıyorlar ✨

Back
X